reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
Jejku ale sie ciesze, byc moze dostane zwolnilo sie miejsce w halte garderie po 6 miesiacach liste d'attente, dostalam tajemnicza wiadomosc od dyrektorki ze mam dzwonic :)
ale jak zauwazylam wiadomosc i zadzwonilam to juz sobie sekretarka poszla...grrrr
od rana bede wisiec na telefonie, tak bym chciala aby moj dzikusek mial towarzystwo dzieciakow...
a ja do dentysty wreszcie pojde...i do fryzjera oooo.... (albo nigdzie nie pojde bo powiedza ze miejsca nadal nie ma :) )

czesc dziewczyny !

mart : witaj i pisz z nami kiedy tylko masz chwile :)

iza : tak nic nie mowilam ale juz wczesniej sie zastanawialam gdzie jestes ...? mam nadzieje, ze wszystko OK...

marys : poslka sluzba zdrowia i laopwkarstwo lekarzy powoduje u mnie odruch wymiotny ...

U mnie dzis znow byl lekarz w domu zmian ZERO. Jutro ide do pneumologa.

marzenka : Odnosnie syropu to nie poradze, moj L. byl chory raz przed 2 urodzinami i to nic powaznego...
A lekarze zawsze mowili mi ze syropy powyzej 2 r.z. dopiero moga byc dane ... I jakos po 2 roku krotko zachorowal ale nie pamietam juz co to byl za syrop... To bylo 2 lata temu ..

magda : &&& za mieszkanko !

mart : a skad piszesz ? co sklonilo cie do wyjazdu do francji ????
podziwiam za odwage miec 2 szkrabow w tak zblizonym wieku ! :)

anucha : ooo jaka dobra nowina :) &&& zeby sie udalo :) &&& za frzyjera, dentyste, kino, cenytrum handlowe, kawe w spokoju, mozliwosc przeczytania ksiazki od deski do deski i i anwet powolne bezstresowe zakupy spozywcze :)

anuc-ha, moje dziewczyny sa w h.g od pazdziernika. Zbawienie!!! Tylko te 3 h tak szybko mijaja.
josephine, przyjechalam za facetem;) Francja nigdy nie byla w moich planach.
Chyba mamy rekordowo mala roznice wieku. Jest mnostwo pracy, ale bardzo sie ciesze, ze tak wyszlo. Jesli akurat nie rozrabiaja, to uwielbiam patrzec jak sie razem bawia i jak mocno sa ze soba zwiazane.
Mieszkamy w Paryzu, ale nie wiem, jak dlugo jeszcze, bo zmiana mieszkania na wieksze pewnie bedzie zwiazana z przeprowadzka gdzies za Paryz.

reklama
No i mam ten syrop;-) A. poszedl do apteki innej i tam pani tylko powiedziala ze jest od 6 mies i zeby podawac 3 razy dziennie;-) Wiec Alex juz dostal lyzeczke do snu.Oby tylko ten kaszle mu przeszedl.

Josephine to nie anucha przyjechala za facetem tylko MartMg:happy2:

Anucha trzymam kciuki za ten H.G!!Oby sie udalo po tym polrocznym oczekiwaniu ;-)

A ja przyjechalam tez za facetem ktory co prawda jak wiecie nie jest francuzem ale pracowal juz tutaj 3 lata i ani mu sie sni do Pl wracac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry