reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
magda : szkoda...No ale &&& za dalsze posuzkiwania :) nastawiam sie na saint germain en laye ;)

anucha : problem w tym z emoje dziekco ma 12 zebow i wlasnie mu wychodza dolne trojki obie :) wiec zebow u nas duzo i od dawna :)
ale to akurat nie o to chodzi...ja mam fobie zachlysniecia sie kawalkiem/cukierkiem/guma do zucia ... jako 8latka o maly wlos bym sie udusila ...
Juz od kilku lat mysle o tym ze dzieci w skzole moga wziac cukierka twradego lub gume di rzucia i sie udusic ...niemozliwe jets dla mnie wiec dac kilkunastomiesiecnzemu, juz niemowiac KILKU miesiecznemu dziecko jablko do obgryzania czy migdalki (kolezanka daje swojej 16miesiecznej corce i ta sobie tak radzi ze ho ho !) itp itp ...

u mnie stan zdrowia bez zmian, kisimy sie w domu i leniu****emy
nic nie jets zrobione, nie mam sily, maz zaziebiony i pracuje na dole... wiec u nas obiad = picard

josephine mam suwaczka:) moze u Ciebie sie nie wyswietla: dziecie ma juz 19 miesiecy:)
rozumiem Twoje obawy o zaksztuszenie sie. Sama tez mam o to stracha.
Niby czytalam, ze dzieci maja naturalny odruch wyksztusny itp itd ale mimo wszystko nadal kroje/rozgniatam wszystko pewnie wiecej niz powinnam a migdalka dac bym sie nie odwazyla, o nie...Mi pediatra miesiac temu zalecala nadac mielic/miksowac mieso typu wieprzowina, wolowina a dawac do obgryzania warzywa:)
magda przykro mi ze sie zawiodlas z tym mieszkaniem...

Anucha- nadal mam nadzieje, ze w koncu wyjdzie z tym mieszkaniem w bloku albo patron w koncu sie zdecyduje!

Ogladalismy tez drugie i to bylo duzo lepsze tyle ze za 970€ i do remontu chociaz pan mowil ze stan bardzo dobry. Bylismy zdecydowani na nie ( chocia 3 pietro, remont i wolne za miesiac, klatka tez wiele do zyczenia pozostawia), no ale pan powiedzial ze jak bez fiche de paye ( czy jakos tak) to mamy zaplacic 12 miesiecy samej gwarancji :/

Josephine- wspolczuje u mam nadzieje ze wkrotce ci sie poprawi

z jedzeniem lek rozumiem i migdała bym nie dała tez. ale ja dość szybko zupy zaczęłam dawać z kawałkami. najpierw warzywka rozgotowane późnej kasze czy ryz, późnej mięsko mocniej rozgniecione czy pokrojone. Marcelek zaczynała jeść kawałki jak miał 8 miesiecy Danielek troszkę wcześniej, a zębów wszystkich ma 8 :) jedynki i dwójki.
magda trzymam kciuki by sie coś znalazło.
marzenka a jak u ciebie po dentyście ???
anuha u ciebie suwaczek raz jest a raz go nie widać :) serio ja tez to zauważyłam.

reklama
Przepraszam babeczki ze ja tak z buta ale chcialam sie zapytac jaki lek polecacie na kaszel dla dzieci. Alex mi w czwartek wieczorem sie rozchorowal. Mial temp 39st przez 3 dni. Ma lekki katarek i jeszcze mu kaszel zostal. W domu mam tylko syrop prawoslazowy ale cos nie chce zadzialac.A nie moge patrzec jak sie Alex meczy:baffled:

Marys u dentysty dobrze, mam tylko 2 zeby do leczenia a tym samym czekaja mnie jeszcze 3 wizyty

Magda an szkoda ze z mieszkaniem sie nie udalo, trzymam kciuki za nastepne razy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry