Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hej
u mnie dzis piękne słonko. -8C, słoneczko sanki z chłopakami Marcel łopata odśnieżył polowe wodników Daniel głowę zadzierał i podziwach chmurki )) super spacer.
magda nie umiem pomoc. nie znam żadnej stronki i nie orientuje sie wcale w sytuacji. pozostaje mi tylko trzymać kciuki za was.
next to i ja uwielbiam. jak patrze na ceny w e to i nawet bym sie skusiła gorzej jak patrze na ceny w zł.
ale mam sporo ciuszków w malej rozmiarówce z next. i to juz używane były wcześniej. i maje dzieci dalej w nich chodziły a naprawdę nie widać bylo po większości rzeczy ze juz przenoszone.
josephine co do sukienki nie umiem doradzić. wiesz moda weselna tez taka różna. u mnie np nikt juz kreacji balowych na wesela nie zakłada. nosi sie raczej sukienki koktajlowe. a myślę ze takiego typu to fajniejsza znajdziesz w fr niż w pl.
ciesze sie ze wyniki twe ok. i mam nadziej ze samopoczucie będziesz mieć lepsze.
marys : dzieki !
sukienki szukam wlasnie takiej bardziej koktajlowej tylko na moje wymiary i budowe to nie idzie znalezc ... a moze i idzie ale ciezko, i drogo ... sukienke slubna musialam miec szyta na rozmiar :/
ale zaraz sezon wiosenny to będzie większy wybór w sklepach.
ja tez nie jestem idealnym typem sylwetki w szczególności w sieciówkach
a wlasnie w sieciówkach poszukaj. czasem zwykla sukienka a fajne dodatki i bedzie bosko. i tania i praktycznie
magda te strony co podajesz sa najbardziej popularne, nie sadze aby istnialo cos innego godnego uwagi
Na portalach typu Ogłoszenia POLONIKA - Strona główna sa tez ogloszenia wynajmu ale malo wyboru...
Dzieki dziewczyny! Na polonice nawet nie patrze, bo tam same montreuile itp.... Ja szukam boulogne, saint cloud, surennes i zastanawiam sie nad velizy ( m skladal cv do firmy z velizy, zobaczymy).
Josepihne a twoj m juz pracuje? Cos mi sie kojarzy ze pisalas ze sie uwolnil w koncu z tej pracy na paryzu...