reklama

Mamy z FRANCJI!

magda gdize ty i jak zamawiasz next ??????????????? ja uwielbiam ciuszki nexta bo s atakie weoisle, dzieciece ! a tu nie moge kupic ! Pliiizzzzz napis zmi albo podaj sytronke jak zamawiasz ? z przesylka do FR ...?

reklama
juz przegladam stornke, weszlam i sie zdziwilam ze przesylmka do Fr za free, ceny podaja w euro ! super :)
tylko nie wiem jak to jets jak sie placi karta francuska czy nie ma kostzow za transakcje miedzynarodowa ...?

przekonam sie czy bank bierze cos za transakcje miedyznarodowa bo wlasnie zlozylam zmaowienie :) ale sie ciesze! ostatni raz patrzylam na stronke moze z 2 lata temu i nie bylo wysylki do fr i wszystko bylo jakos zle zorganizowane ateraz jasne oczywiste :) i jeszcz eprzesylka za free :)

Ja nadal siedze i dumam nad red castle connect przecena jest z 230€ na 161€ i tak maclaren vs red castle:/
A i wyzale sie.....
Dzwonilismy wczoraj na dwa mieszkania i jak uslyszeli ze jestesmy z dzieckiem to zaczeli wymyslac wiec kicha:/
Agencja odpada bo m jest na bezrobociu... To mieszkanie co mielismy obiecane na luty to gosc sie nie odzywa ( ona ma taki zaplon ale ja juz mam go po dziurki w nosie! 3sms i 3 tel i nic zero odzewu!). Gadaliy z wlascicielem naszego bloku i mowi ze jak sprzeda mieszkanie na 1 pietrze ( mysli, ze uda mu sie w ciagu 2 miesiecy) to pogada z kupcami o nas! Ale to nadal nic pewnego:/ zblizaja siz ur oli, ma przyjsc 5 os doroslycha a ja juz sie gdzie ich upcham na 17m2 ehhhh

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry