reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
hej
a ja po 6 wstałam. a o 8 juz w przychodni na pobraniu krwi byłam.
teraz mały śpi duży spożywa zupę i zaraz tez na sjestę idzie. a ja z kawusia :))) a mała tańczy.

anucha : na soldahc buszuje tylko inyternetowo ...choroba pokrzyzowala mi plany
czwartek to jets moj shoppingowy dzien normalnie ... starszak caly dzien w skzole + stolowka maz w domu dzis nawet densytyse meisac temu bralam na 9rano zeby po godiznnym spotkaniu, po 10 zaraz atakowac sklepy !!! i co ? i JAJO :) Nie mam sily i musze uwazac zeby sie nie przeziebic jeszcze bardziej...A na soldach to raczej sie idzie spocic tyle ludzi i ubran niemalze sklejonych ...

josephine; masz racje odpoczywaj...
wracajac z spaceru, bylam dzis w kilku sklepach i wyglada na to, ze naprawde jest kryzys, bo ludzi jest bardzo malo, mimo obnizek typu 70%...eeh ja nie lubie magazynowania, kupowania na pozniej; ale przy 70% + 10% na ciuchy dzieciece w monoprix skapitulowalam i wrocilam ze stosem sweterkow i spodenek na 4 latka (moj synek 19 miesieczniak nosi obecnie rozmiar 3 lata, hmmm) Wybor jest duzy i ludzi malo; moim zdaniem za kilka dni jak wrocisz do sil to znajdziesz jeszcze to czego szukasz, bo towar obecnie wyraznie nie "schodzi" Albo moze wszyscy chorzy i kupuja przez internet?

Anucha : a ja wlasnie z tych co kupuja na zapas :) mam juz jeden bac 6 lat i kilka sztuk na 8 -10 bo byla super okazja ;) ( synek nosi rozmiar 4-5)

za to zabila smnie tym monoprixem... u na spewnie oproznia a wlasnie w wersaly lub saint germain en laye mialam tam sie wybrac po mega stock dla dzieic + sobie bielizne ! uwielbiam bout d'chou i cfk ( choc cfk mniej) ... w zeslzym roku zrobilam mega zapasy ...i przydalyby sie nowe...
ale w 200 tysiecnzym miescie pewnie nawet i w dobie kryzysu przecenione resztki znikna z oredkoscia swiatla ... moze w sob. sie wybiore jesli bede sie lepiej czuc + autem z mezem hyhy (szoferem ;) )

aha odnosnie intenretowych zakupow jeszcze
ja osobiscie wole prze zinternet i tam robie 90% moich zakupow !
a przede wszystkim to co dla dzieic bo u nich nie ma niespodzianki z rozmiarem ! sobie tez 75% ubran czasme nawet zaryzykuje buty/plaszcz suknie choc sukienki najmniej : to juz trzeba sprawdzic jak lezy ... buty zdazylo mi sie doeslac 2 razy a to w wieloletniej karoerze ventes privees wcale nie duzo ;)
zazwyczaj kupuje z firm z kotrych znam dokladny rozmiar
z bielzina zdazylo mi sie nie trafic (staniki) wiec przez web kupuje juz tylko galoty. staniki mierze w sklepie

aha i wszelkie basici typu skarpety pizamy i inne tez zalatwiam przez web
zakupy kcoham ale centrum handlowego oczekiwania do przymiezalni huku kolejek w kasie problemow z etykietkami i przeludnienia nie cierpie !
takze ja mimo wszystko stawiam na web :)
do sklepu to po niebezpieczne konkreciki, ktore trzeba dotknac ;)

reklama
josephine; juz kupujesz 8-10 lat ciuchy...wow... moim zdaniem w tym wieku dzieci juz powoli chca same wybierac ciuchy dla siebie :), moj juz dzis sam "wybieral" z radoscia, dobrze ze masz chlopakow, bo przy dziewczynce na 100% bylby foch hihi :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry