reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
mistralka ale piekne czapki. dla dzieci ajk zaczniesz produkcje to majątek zbijesz. i dawaj bułeczkę :)))
Masowej produkcji nie planuje jak narazie:)))))A niestety nie znam zadnych dzieci tutaj:(W Pl jeszcze jak bylam panienka;robilam na drutach kolezankom ubranka dla dzieci-komplety sweterkow z czapeczka etc;
Lubie sobie podlubac:)Lepsze to niz wlepianie slepi w tele w ktorym non stop to samo lub laptopa!

Smuci mnie brak wiesci od Josephine, ale mam nadzieje ze wszystko OK!

Mistralko z wszystkich Twoich talentow najbardziej fascynuje mnie u Ciebie pogoda ducha wlasnie!

Szkoda ze nie robisz ciuszkow na zamowienie!!
Ja kiedys probowalam robic ciuszki dla tej akcji -http://lesbrassieresducoeur.over-blog.org/ ale rezultat nie byl zbyt imponujacy...

jestem dziewczyny !

nie czekalam na wyniki z labo bo zbyt zle sie czulam, rtano pojechalam na urgences, tam badanie krwi ekg serca i wyniki krwi po 1,5h

WSZYSTKO JETS OK !

znaczy sie wykluczono najwazniejsze : zatorowosc plucna!

z gorszych wiesci to to ze nadal nie wiadomo co mi jets, bol w klatce mam taki ze silny lek przeciwbolowy ( mozna brac tylko 1 tabletke na dobe!) dziala ok. ...50minut ...

gdzies tam gleboko siedzi w emnie strach ze to jednak moze byc zatorowosc bo jej czesto nie idzie rozpoznac, ale mysle z enie moge popadac w paranoje. lekarz na podstawie badania krwi wykluczyl, to wykluczyl
wyniki ok wiec mnie wypisali i jestem w domu
biore antybiotyk wrazie gydby to bylo jakies zapalenie i tyle...czekam na rozwoj wydarzen

anucha magdabb : zapinanie maclarena = prawda, ciezko. ja sie przyzwyczailam
skladnaie tez ciezko, tylko z eja malo kliedy skladam wozek
i kosyzk : okazuje sie ze te zprawda, ale dla mnie ma tak 90% wozkow .... a to sa wlasnie spacerowki wiec jak na moje to tez nie po to by je obladowywac
super kosyzk mialam w spacerowce GRACO z ktorej przez chwile korzystalam bedac w UK

mistralka : witaj ! kiedfys mi juz koparka opadla na widok tego co robisz w kuchni, ozdob kulinarych, a dzis to juz mnie tylko jeszcz ebardziej wbilo w fotel :)

Josephine ciesze sie bardzo, i zabraniam Ci sie zamartwiac.
Nie masz zatoru i juz. Chyba ze sie podszywasz pod Josephine :) a w rzeczywistosci jestes przewlekle chora stara babcia lezaca w lozku od wielu tygodni- wtedy bym sie martwila o ten zator...
Magdabb ja sie kiedys na red castle connect napalalam :) ale akurat jak musialam szybko kupic wozek parasolke to ich nie bylo w sklepie aubert.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry