reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
marys : no chyba bedziesz faktycznie musiala kupic podwojny :) i nakladke do jazdy dla starszaka :)
a ja sie w pierwszym odruchu zastanawiałam się nad nakładka dla Daniela. ale chyba za mały jeszcze. ale tak mi sie nie chce tego wózka wielkiego podwójnego kupować.
no ale jakoś ta swoja gromadkę bede musiała ogarnąć i wywieść :) w szczególności ze Marcelka do przedszkola trzeba rano odprowadzić i później zabrać. a to jakieś 10 no 15 min spacerkiem w jedną stronę. niby droga prosta i koniec jej widać juz an początku :) ale drobne kroczki Marcelka powodują ze sie idzie idzie i idzie .

Marys- podobno wozki podwojna sa lepsze gdy dziecko siedzi jedno na przeciw drugiego albo jedno za drugim niz te obok siebie. Przede wszystkim prowadzenie jest lzejsze, sterowanie wozkiem

Marys bardzo fajny ten wozek podwojny;-) Wyglada na poreczny
A mi sie znowu taki wozek podoba dla dzieciaczkow rok po roku http://ekowozki.pl/Wozki-wielofunkcyjne/City-Select-dla-dzieci-rok-po-roku.html

Ja mam zwykly taki z Leclercka;-) Ostatnio tylko mnie wkurzyl bo cos kolko piszczalo, ale jakby co to mam spacerowke od mojego pierwszego wozka Tako.

Do Disneyland-u chcialabym pojechac na Alexa 2 urodzinki we wrzesniu ale kurcze troche daleko ode mnie bo 600km. Pewnie szybciej bylo by TGV niz autem...

Babki jest tutaj w aptekach odpowiednik naszego Tantum Rose? Cos mi sie przyplatalo buuuuuuu

Ostatnia edycja:
anucha : nie, oczywiscie od razu jej podziekowalam. ale nie mowilam dlaczego. udawlam ze niczego nie zauwazylam. to byl okres ciazy koncowka i pwoiedzialam z eprzyjezdza do mnie tesciowa, a pozniej mama na dluzej i ze zajma sie domem. ona znala moj adres, praca byla na czarno no i nie wiedzialam w jakim towarzystwie sie obraca ... nie chcilam zeby ktos mi okno wybil w pokoju dzieci w nocy ... dodam z eto byla polka w zblizonym do mojego wieku ... :/

magda: nie nic lepiej nie jest.dziekuje ze pytasz. przede mna 1 dzien stresu. jutro robie skaner i badania krwi zeby wykluczyc embolie pulmonaire... mam taki stres ze nie ma mowy o snie ... wiec siedze i slucham muzyki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry