reklama

Mamy z FRANCJI!

hmmm ja nie znam wozka maclaren xlr
ja mam maclaren quest (chyba to taka tansza wersja) i jestem dosc zawiedziona...

co gorsza kiedys pojechalismy na weekend i zapomnielismy wozka (starosc nie radosc)
i kupilismy wozek za 25 euro w supermarkecie, ktory po przetestowaniu niczym sie od maclarena nie rozni, jesli chodzi o jazde,zwrotnosc itp...stad tez zaluje, ze inwestowalam w maclarena...
w dodatku moj maclaren zaczal skrzypiec podczas jazdy ! grrrrrr
Ale to moze ja na jakis felerny model trafilam, bo wszyscy sie zachwycaja :)

reklama
Quest od xlr rozni sie o tyle ze ma dluzsza bude i jest przeznaczony dla dzieci od urodzenia. Quest od 6 miesiaca! Ja jeszcze nie prowadzilam nigdy maclarena takze chetnie poslucham waszych rad co do wozka:pp a co do ceny hmmmm:/ xlr jest wlasnie drozszy ale ja szukam jakiegos rocznego np :pp

74680972.jpg
ja mam taki i jetsem zadowlona. wozek chicco nam sie rozwalil (oparcie )po 2 m-cach uzytkowania, na wakacje w PL mam zwykly z supermarketu i nigdzie z nim nie chodze bo tak dziala ze nerwy mi sieadaja naduszam na tynie kola, unosze malego i prowadze tylko na tylnich kolkach, przednimi w gore ...

u mnie akurat sprawdzila sie "prawda" ze cena=jakosc

Anuha no co ty. Wraz z ilością dzieci samoorganizacja sie poprawia :) no i czasem zajmują sie sobą :)
Chodź moj Daniel to straszna maruda i przylepa. Marcelek bardziej samodzielny byl.

A ja mam zooper hula spacerówkę i jestem bardzo zadowolona. Nie wymieniła bym na nic.
Kupiłam jak Marcel miał 9 miesiecy. Ale Daniela woziłam od urodzenia. I dalej wożę. I śniegi mi tez przeszkadzają ale jak Pudzian mam zamiar wyglądać pod koniec zimy :)
a teraz muszę chyba kupić podwójny wózek.

Ostatnia edycja:
Maclareny na pewno maja dobra opinie, w kazdym razie czesto kradzione sa :( - w zeszlym tygodniu bylam z synkiem na przedstawieniu dla dzieci i trzeba bylo wozki zostawic w holu teatru - po spektaklu bylo o dwa maclareny mniej :( Na moj tani wozek nikt sie nie polakomil he he ...podobnie tez jest w disneylandzie, gdzie przy wejsciu do wybranej atrakcji trzeba zostawiac wozek: trudno w to uwierzyc, ale ktos te lepsze wozki podwija, znajomym ukradli - stad tez warto miec zapasowy tani wozek na wszelkiego typu wyjscia, gdzie wozek trzeba zostawic bez opieki...

anucha ... przegiecie wozek ukrasc...ale mnie juz nic chyba nie zdziwi
ukradli nam kilkudniowy super nowoczensy skladany rower, oczywiscie przypiety, w bialy dzien ok. 16 PRZY DWORCU GDZIE RUCH I MASA LUDZI ! przepilowany anti-vol
a z innej beczki okradla mnie dziewcyzna - gosposia... z kosmetykow firmowych dla dzieci, wogole niezuzyte... robie zapasy jak sa promocje i mialam tego mase i myslala ze si enie zorientuje ... a niektore egzemplarze typu drogie plyny do kapieli klorane junior o danych zapachu mialam tylko po 1 ... brak slow i tyle...

josephine to nieprzyjemna sytuacja z ta gosposia,ona dalej dla Ciebie pracuje?
w moim miescie aktualnie grasuja "gens de voyage" i ponoc kamera w teatrze wykazala ze byly przy teatrze, gdy zniknely wozki...
ale w tym kraju nie wolno bron boze nikogo posadzac, bo zaraz rasizm i nietolerancja
wiec to na pewno nie oni ha ha

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry