reklama

Mamy z FRANCJI!

hej josephine nie strasz mnie 30tc :) ja sie dzielnie trzymam na 26tc :) a serio to nie wiem kiedy to wszystko tak jakoś. nie wiem. ta trzecia ciąża to mi jakoś tak przez palce leci. dzieci mam za małe :) Danielek taki maluśki ze nie dam rady myslec zbytnio o tej w brzuszku.
a w pl... och ja tez chciałam do pl i tęskniłam za nia, zresztą same wiecie. ale jak sie tu jest jak sie styka z ta rzeczywistością. w pl jest pięknie jak masz pieniądze, ale to musisz mieć na wszystko.

reklama
marys : to chyba dobrze jak ciaza syzbko mija ? :)
&&& za koncowke !

a co do polski to jets dokladnie tak jak napisalas ... z srednia a nie daj boze najnizsza krajowa zaczyna sie robic nieciekawie ... w 5min w aptece wydalam 120zl, a po kilku dniach trzeba bylo dorzucic antybiotyk bo inhalacje nie wystarczyly ...
i wez tu zarabiaj 1200 i miej w domu chorowitka przynoszacego co miesiac niespodzianke z przedszkola, albo co 2 tygodnie jak czasem bywa ! ...

ja uciekam ! milego wieczorku !

co do cen w aptekach to ja bym mogła esej napisać :)
drogo jest drogo. ale ogólnie jest drogo. ceny w pl sa masakryczne w porównaniu do zarobków.

co do ciąży. to trochę sei boje :) jak to będzie po no i na końcu ciąży. bo teraz jeszcze jakos siaka sobie radze a później z tym ogromnym brzuchalem ale juz z 3 dzieciaczków. :szok: takie mam oczy :szok::szok: ale odchowam i bedzie laba nie ? :-D:-)

hej
jak wam sie dzien zaczal ?
no odzywa wkoncu watek :) fajnie !

u nas dzien sie zaczal smutnie. maz pojechal na pogrzeb kolegi z pracy. ja chora : wlasciwie nikt nie wie co mi jest, kaszel i przeogromny bol w 1 czesci klatki piersiowej, ale nie od strony serca... RTG nic nie wykazalo ... wyszlam przerazona lekarz kazal odstawic tabletki ... slabo mi sie zrobilo jak uslyszalam ze takie moga byc objawy zatorowosci plucnej ... nic nie wiem biore antybiotyk na nie wiadomo co liczac ze przejdzie i czekam

starszak w szkole, musze chora isc po niego o 11h30 i zaprowadzic spowrotem o 13h30 do szkoly...
maluda podrozuje po salonie :)
planow nie mam zadnych, na obiad weny mniej niz zero wiec bedzie pewnie makaron i na szybkop stek haché
u dentysty musialam anulowac rdv w pon. i mam nadzieje ze w czwartek dam rade isc, bo terminy nas gonia, duzo rzeczy mam do zrobienia a ubezpiecznie dodatkowe wazne do 8 marca ! jakos nie widze 6000 euro placic ze swojej kieszeni ...
normalnie wszytsko jakos na wspak w tym nowym roku sie zaczyna

ze juz nie wspomne o tym ze mialam cudowny plan na czwartek : strarszak w ten dzie ma stolowke wiec nie ma go od 8h30 do 16h30. wiec ja na 9h00 akurat godzinne spotkanie u dentysty, malego do garderie tak czy owak to zamiast do 11 juz go dac do np. 15 i wio do paryza na soldy !!!!!! No taki plan cudowny byl... A tu nie wiem cyz zdrowotnie dam rade, pociagi kurka chodza przez snieg 1 na 4 ... normalnie mozna sie wkuc! :)

za 2,5 tygodnia wracam znwo do Pl i chcialabym kurka troche z soldow skorzystac !

A gdzie antylopke wcielo ...? Zoe to juz wieki nie bylo...
nudy.... co tu robic ...
moze kotras wrzuci kilka nowych foto na Fb zeby bylo co poogladac przy kawie ? :)

Josephine ja cie nie mam na fb :baffled: Tak bys moje fotki sobie poogladala;-)
Jak chcesz to mnie poszukaj...

Ten nowy rok faktcznie zle sie zaczal dla Ciebie, biedaczko...Ale nie martw sie...wszystko sie wyjasni i ulozy.

Zazdroszcze ci tych wyjazdow do Pl...Ja dopiero w kwietniu lece:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Zaraz i ja cie poszukam!

Zdrowka josephine!

U mnie tez na wspak. W sob dowiedzialam sie ze nie mam juz ubezpieczenia:/ teraz zeby przejsc na nr meza musze wziasc papiery z cafu i dopiero z nimi dos security:/
U nas duzo zmian... M. Poszedl na bezrobocie i szuka czego lepiej platnego bo z tamtych pieniedzy nie da sie wyzyc:/
Zblizaja sie ur mlodej! Szwagierka ma mi zrobic biszkoty ( nie mam piekarnika) a ja pod nadzorem mamy ( skype) mam go dokonczyc! Impreza 3 lutego ( mloda jest z 1 a m z 4 lutego).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry