reklama

Mamy z FRANCJI!

Hej dziewczyny rowniez sle spoznione Zyczenia Noworoczne !!
U mnie jest troche smutno, bo podobnie jak u Mistralki odeszla Tesciowa...zupelnie niespodziewanie...
Eeeeh, wolalabym inaczej zaczac ten rok...
Moj maluch tez slabo spi w dzien Marzenko, ale ostatnio znalazlam metode: duzo chodzenia: drepcze za wozkiem na spacerze kilometrami, po przejsciu duzych dystansow, pada ze zmeczenia i jest siesta...Dla nas nie ma miejsca w halte garderie niestety, mam co 2 miesiace dzwonic, ale ponoc szanse sa male...przykro mi, bo widze, ze on bardzo by chcial z dziecmi sie pobawic...A mi czasem pomyslow tez brak na zabawy...nie wszystko go interesuje...Rowniez trudno mi robic cokolwiek, o internecie moge sobie pomarzyc, sprzatac w dwojke daje rade, ale prasowac juz nie, a obiady gotuje coraz prostsze bo nawet pokrojenie czegokolwiek z dziecieciem uwieszonym na mnie to sprawa skomplikowana, chyba niedlugo wystawie puszke sardynek na stol zamiast gotowac...

reklama
Anucha wspolczuje bardzo...Ciezko faktycznie zaczyna sie ten rok ...

A co to bedzie dalej???

A mnie zeby bola:-(Do dentysty musze sie wybrac...a Wiecie moze jak dlugo sie czeka zeby sie dostac??? U mnie jest dentystka polka ale do niej trzeba z miesiac czekac...dotego czasu ja wykitue:happy2:
Moze pojde do jakiegos francuza?? Ale sie dogadac to bedzie problem...

Marzenko co sie masz nie dogadac?,poradzisz sobie, nie mecz sie... Otworzysz dziubek pokazujac "j'ai mal ici" i tyle, on pozaglada,pewnie zrobi zdjecie (tzw radio) i powie Ci co i jak, zawsze mozesz poprosic aby Ci napisal co jest do zrobienia...:) Jesli masz cos bardziej skomplikowanego do zrobienia np tzw koronke, to zazwyczaj oni daja wczesniej wycene "devis" ktory wytlumaczy ile z kosztow bedzie zwrocone przez Secu... Ja sie wizyt u dentystow boje, ale wcale nie przez bol, dla mnie dentysta we Francji=duze wydatki...

hej
oj dawno mnie u was nie było... wybaczcie. czasem podczytywałam ale jakoś sił na pisanie nie było.

macie śnieg?
ja bym swego chętnie trochę oddała. u nas Białystok zasypany. i zimno. my z chłopcami sie ukrywamy w domu. chorupsko nas męczyło wiec sie ukryliśmy i tylko na krótkie chwile wychodzimy na zewnątrz.

Anucha dzieki ;-) Zerejestrowalam sie do tej dentyski polki na ten czwartek wiec szybko:-) Alexa podrzuce do zlobka na godzinke i bede mogla spokojnie poddac sie leczeniu:rofl2::rofl2::rofl2:

Magda zazdroszcze tej zimy!!!! U mnie nie ma juz nic sniegu:baffled:Pada deszcz juz drugi dzien...a na saneczki bym poszla z Alexiem

Witaj Marys!! A co ja widze, nowy suwaczek ciazowy;-) Gratualuje serdecznie! A juz wiesz kogo nosisz pod serduszkiem? Jak chlopcy
Do Fr wracasz jakos niedlugo???

Milego dnia babeczki:happy:

Dziekuje!
W brzuchu jest dziewczyna tym razem :) i rosnie na wiosne :)

Chlopcy ok.Danielek chodzi juz od miesiaca. Marcelek to fajny przedszkolak. Nauczyli sie juz troche ze soba bawic. A nie tylko przeszkadzac wzajemnie :)

Do fr wracamy w wakacje. Ale zadnych szczegulow nie znam sama. W powiekszonyn skladzie nalot zrobimy :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry