reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
hej

My tez sylwester w domu. maz sie rozlozyl : zapalenie ucha :///// ja padam na pyszczek wiec bedzie pierwszy sylwester w dresiku :) Liczy sie spokoj i odpoczynek :)

magda : chcialabym zapisac go od 6rz ale nie wiem czy go przyjma bo on slabo mowi...Jest przedszkole polskie ale w paryzu, za daleko mi transportem pociag + metro z 2 malych dzieci, mlodszy jeszcze ma drzemki w ciagu dnia... zobaczymy jak to bedzie

SZCZESLIWEGO NOWEGO 2013 ROKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIECH SIE SPELNIA WASZE MARZENIA !!!!!!

Wlasnie znajomi na fb zaczeli udostepniac artykul z prosba o pomoc dla michalka tryki ( pochodza z moich okolic) i prosza o pomoc! Az sie poryczalam! Wystarczy wpisac w google michal tryka....

Hej hej hej!!!

Magda ja zyje i zagladam ale malo czasu mam aby odpisac :baffled: Moj Alex nie spi mi nic w dzien i szaleje. Pada dopiero o 20 i mam chwile oddechu...Co u nas napisze za chwilke jak malenstwo pojdzie spac...

Skladam Wam dziewczeta spoznone najlepsze zycznia noworoczne!

cdn...

Swietne to pseudo Olivci:-) Czyli Madziu tez masz rece pelne roboty, cale dnie kombinowac trzeba co tu by porpobic z dzieckiem:rofl2:
Alex w poniedzialek idzie do zlobka po przerwie swiatecznej pierwszy raz...Mam nadzieje ze bedzie dobrze bo przed swietami bylo extra bo nic nie plakal no ale teraz troche czasu minelo

U mnie wczoraj spadl pierwszy snieg!!! Jeszcze sie trzyma choc juz jest go coraz mniej;-) Alex byl zachwycony

Babeczki gdzie pouciekalyscie????

Dobranoc!!!

Madziu a Olivka nie dlugo sonczy roczek prawda????

reklama
Tak, 1 lutego:) czas szybko ucieka, za szybko....

Jak minely swieta? Mam nadzieje, ze Alex pojdzie wroci do zlobkaz przyjemnoscia:)

Josephine- jest w pl a z reszta nie wiem co sie dzieje:/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry