reklama

Mamy z FRANCJI!

Hej

Moj Alex spi i oto jestem
icon_e_wink.gif

Boziu Mistralko ale smakowicie wygladaja te twoje pierniczki!!! Podziel sie z kolezankami!!!
Narobilas smaku tylko a ja nie umiem pierniczkow ;-(

Jutro idziemy z Alexiem do zlaobka ostatni raz w tym roku...Nadal sie nie moze zaadaptowac
icon_e_sad.gif
Placze, choc zostaje tylko na pol godziny...Rozmawialam z opekunkami i mowily ze maly sie boi dzieci i ze placze bo nic nie rozumie. Moj bidulek kochany...

A poropo dostalam rachunek ze zlobka na uwaga kwote 2,16 za 6h ...Normalnie kasa smieszna a w Pl nie do pomyslenia!!

A w srode lecimy z Alexem do POLSKI!!!!Ale sie ciesze!!! Juz po 12 bede w Poznaniu
icon_e_wink.gif

Anucha widze ze twoj Matuesz to taki szkodnik malutnki jak i moj:-)Tez nie moge nic zrobic...

Milego dnia!

reklama
Wczoraj poznym wieczorem zmarla moja tesciowa!
Najczarniejsza noc i koniec roku fatalny!!!
To jest szok i cios dla calej rodziny,nikt sie nie spodziewal-smierc przyszla tak nagle!!!!!!!!!!!!!

Szukamy biletow a ambasada zamlnieta dzisiaj-przeciez bez wizy ja i Sophie nie polecimy!kuzwa!

Maz jest w ciezkim stanie,jego bracia-nawet nie umiem opisac!
SZOKKKKKKKKKKKKK

hej
melduje sie po powrocie...zabiegana ...

mistralko : wyrazy wspolczucia... przykro czytac takie smutne wiesci ... Wiecie juz kiedy lecicie ? :(
Jezeli dadza nam wizy jutro,wieczorem lub sroda rano.
Saukam teraz parkingu na lotnisku dlugoterminowego bo nie oplaca mi sie jechac pociagiem z przesiadkami:(Macie pojecie ile mniej wiecej kosztuja?

Mistralko szczere wyrazy wspolczucia :(:(:(

Parkingu szukasz w Marsylii? W Paryzu na parkingach lotniskowych zazwyczaj zyczyli sobie okolo 20-25 za dobe z tego co pamietam...wychodzilo to okropnie drogo na dluzszy postoj :(

Hej dziewczyny
Dostalysmy wize wiec lecimy dzis po 11!!!
Byla wielka przeprawa wczoraj z zakupem biletow-co za horror!!!
Ktos mi wyczyscil konto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nie wiem jak to sie stalo bo nie wyplacalam wszystkich pieniedzy z konta a okazalo sie wczoraj jak nie moglam kupic biletu ze stan konta jest prawie zerowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam tak wielkiego nerwa i najgorsze jest to ze przed wyjazdem nic nie zalatwie w banku bo po prostu nie mam na to czasu!
Dzwonilismy na infolinie wczoraj i babka kazala sie pojawic w banku i to wyjasnic!!!Tylko jak???????????????????????????

Jestem wykonczona psychicznie.............wczoraj zemdlalam na parkingu w Nicei i nadal kreci mi sie w glowie!
Okresu nie mam juz prawie 3ci miesiac i boli mnie brzuch a na domiar zlego odwolalam dzisiajsza histeroskopie z powodu wyjazdu;(
Kolejna wizyta u lekarza dopiero 17.01!!!A pooooodczas wizyty lekarz da mi ew kolejna date na histeroskopie!
Pieknie mi sie konczy ten rok!
Gdyby nie smierc tesciowej bylo by calkiem innaczej................no ale smierci nikt nie wybiera-ona przychodzi nagle nieproszona!

Tesciowa pochowali wczoraj po poludniu.Podobno bardzo ladnie wygladala;miala bardzo spokojna i odprezona twarz,to podobno bardzo wazne i swiadczy o tym ze zmarla sie nie meczyla!
W krajach arabskich max 3 dni od smierci dzieli do pochowku;nie mecza zmarlego ponad tydzien przechowujac w lodowce!

Tak wiec dzisiaj lecimy wspierac ojca i reszte rodziny..............CALY DOM PELNY!

Ide sie szykowac do podrozy-jednak pociagiem jedziemy,oszczedzam sobie klopotu z samochodem!

Do nasstepnego

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry