reklama

Mamy z FRANCJI!

Hej

Josephine a na ile jedziesz?

Ja pieke ciasteczka algierskie;)Cale mieszkanie pachnie cudownie bo dodalam aromatu z kwiatu pomaranczy:)))))

Maz robi kawke w mleczkiem a po sko,sumowaniu pojedziemy zatankowac samochod.
Nie chce mi sie wysadzac nosa na zewnatrz bo pada z przerwami dzisiaj,tyle ze jest w miare cieplo.

Skonana jestem i mam nadzieje zakonczyc jak najszybciej ten tydzien bo popoludniowa praca w aptece nie nalerzy do moich ulubionych;(

Po za tym czekam na spotkanie informacyjne FIV zaplanowane na 4.12,potem jeszcze histeroskopia i usuniecie polipow i mam nadzieje ze w przyszlym roku uda mi sie podejsc do In vitro?

Magdab-aszzz z tymi planami!!!!No widzisz?Ja tez mialam w planach zmieniac mieszkanie na wieksze w tym roku ale guzik z tego!!!!!;(((((((((((((

Teraz mam bardzo przyziemne plany takie jak;zakup trzydzwiowej szafy.....nowy 40 calowy tele z HD......maszyna do szycia....moze chociaz te mi wyjda?
Jutro moja nowa lodowka przyjedzie:))))

Pozdrawiam i milego pobytu Josephine:)

reklama
MistralKa- w nowym roku napewno nam sie uda z tymi mieszkaniami:D jak tam nowa lodowka? A co do szaf to mialam kiedys conforamy tylko ta tansza i sie rozpadla:/ teraz mam ikeiowskie i sa bardziej stabilne :)

Josephine- udanego lotu:)

Marzenka- jak tam maly? Jak kursy?

Antylopka- ty to pewnie masz mnostwo zajec z trojeczka:)

Parisienne?? Anucha? Gdzie sie podzialyscie??

dzieki dziewczyny
lecimy na 2 tyg

mam tyle roboty dzis ze nie wiem w co rece wsadzic...
starszaka zostawiam z tata wiec musze poprac posuszyc poprasowac wszystko posyzkowac na 2 tyg zbey sie chlop w szafie odnalazl i zorganizowal
apteke zalatwic spakowac oddac ksiazki do biblioteki, wyslac zaporszenia na urodziny do starszaka bo organizujemy raptem 2 dni po moim i malego powrocie ...i inne inne inne ! zawariuje dzis !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeszcze meza nie mam killka h w domu bo ma obiad na miescie z kolega z dziecinstwa ktory akurat przylecial do fr z npowego jorku gdzie mieszka a pozniej spotkanie z adwokatem ... takze organizuje wszystko sama z ka malych dzieci w domu bo dzis sroda wiec na dodatek starszy nie jest w szkole ... istny szal :)

Hihi pozdrawiam Was dziewczyny, ja na siedzenie na forum aktualnie nie mam szans- rosnie mi maly terrorysta, ktory nie pozwala mi zasiasc przy laptopie: skacze wokol,szarpie mnie; wyje, zeby mu laptopa oddac. Musze czekac az mu przejdzie:-D
Maly sie rozkrecil z chodzeniem, wiec trwa ogolna demolka i chowanie wszystkiego przed nim. Probuje proponowac zabawy- pisaki,puzzle,plastelina...bez sukcesu - on woli latac z miotla i walic nia w szyby:blink: Ratunku..
Zrobilam tez podejscie INV bo zwolnilo sie miejsce w szpitalu - to moj ostatni zarodeczek zamrozony...wynik za tydzien ale mam niezbyt dobre przeczucia.
Ja na swieta tez tutaj..jak kazda wolalabym w Ojczyznie...
Buziaczki :-)

Hej!
Nie bylo mnie jakis czas bo nie mialam internetu, ale juz mam nowiutki niesmigany:-):-):-)

Dzis bylismy w zlobku...
Bylo jako tako...Alex plakal ponoc caly czas, ale jak przyszlam po niego to zauwazylam ze to nie taki placz tylko bardziej krzyk
icon_e_confused.gif
A byl tylko pol godziny.W przyszlym tygodniu mamy 3 razy po pol godziny ale tym razem po poludniu, zobaczymy
icon_e_confused.gif

Magda 4 zabki na raz!!!! Wspolczuje malutkiej i Wam tez...

Jospehine tobie to dobrze! Znowu do Pl:happy:

Ja dopiero na swieta ale to juz za niecale 3tyg!

Mistralko no i jak ta twoja lodowka pochwal sie!!!

Milego dnia!

Olaaa dziewczynki:)

A dzieki dzieki!Nowa lodowka sprawia sie wysmienicie:)
Zmiescila sie w luke jaka dla niej zaplanowalam:)Chyba wam zrobie fotke bo jak tu sie chwalic?
Cena znakomita plus przywozka do domku w sumie zaplacilam 230E!
Zycie jest piekniejsze z lodowka w tle;))))))hehhheheh

Josephine zapewne juz w Polsce?

Marzenka to nie ciekawie ze maly nie moze sie zaadoptowac:(((A jak twoj kursik jezyka?

Moj swietnie!Nauczycielka ostatnio mnie chwalila przed zajeciami!Szkoda ze na wlasne uszy tego nie slyszalam hehehe
Ze niby gadam i gadammm a jak sie pomyle to sie sama poprawiam i takie tam.Zaproponowala mi wyzszy poziom ale niestety odmowilam:)Nie czuje sie sie na innym poziomie.Mi potrzebne sa podstawy;czasowniki etc.Wiec jestem happy ze jestem tu gdzie jestem!

Mam weekendzik w domku!Po dwuch tyg bardzo ciezkiej pracy fizycznej zasluzenie odpoczywam i nie ruszam sie z domu nigdzieeee:))))

Jestem na etapie poszukiwan wymarzonej maszyny do szycia!Tak mi sie chce szycccccccccc!Ogladam wszystko na ten temat na pinteresie.
A jesli o nim mowa to czy ktoras zalozyla sobie tam konto?

Fajnie wam ze macie swieta w Pl etc;ja niestety mam tylko jeden dzien wolny;(Niestety miedzy swietami a nowym rokiem wytezona praca mnie czeka buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Anuc-ha-trzymam kciuki zeby jednak udalo sie z tym ostatnim zarodkiem!!!!!!!!!
Daj znac co i jak!;)

Dobrej nocki i do nastepnego.

Eeeeeh, niestety Mikolaj mi przyniosl w prezenty tylka jedna kreske na tescie.
Trzeba bedzie sie chyba pogodzic ze synek bedzie jedynakiem, grrr ja tez jedynaczka, chcialam aby mial rodzenstwo...
Takie zycie.
Podobno ma padac snieg??? Znowu bedzie paraliz ogolny i balagan na calego???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry