reklama

Mamy z FRANCJI!

antylopka: faktycznie...ciezki dzien za toba! zdrowka dla meza!
a my siedzimy i grzejemy tylki w salonie, dzieci slucaja muzyki, maz pracuje na dole. ja zaeaz sie biore za kolacje.

antylopka : ale ze tobie sie chce tak gotowac chwile po poorodzie z malenkim dzieckiem i nieprzespanymi nockami ?????????? podziwiam i ...nie rozumiem ! :szok::-):no::-D

reklama
Witam
Antylopka nie wiem czy Ci Juz gratulowalam synka
Piekne imie bardzo mi bliskie;)
co u was? U nos ok
maya chodzi xdo zlobka i bardzo lubie tylko czasem jakies mikroby przyroslo:) ostatnio bylo rhino cos tam
Z kolei kasper ok zdrowy:)
Co robi cie n'a swiata? M'y ruszamy do pl do tesciow

Hejollll dziewczynki:))))

W sobote wrocilismy z urlopiku:)

Pobyt minal przesympatycnie i zal bylo sie rozstawac:(
No ale coz-zycie swoja droga,a raczej monotonia musi isc!

Od pierwszego dnia mialam w pracy zapierdziel na maxa,a szef ze tak mnie niby lubi dodal mi 50 godzin do zrobienia do konca miesiaca!!!!No 50h lepiej niz 50h mniej-tak mi to wytlumaczyl i wyszlo ze to dla mojego dobra!!hehehehehhe
Wiec zataraniam od 4 rano do 15!!!!I szczerze padam juz na twarz!:((((((((((((

Przytylo mi sie troche w Algierii to teraz bede mogla to wszystko zrzucic:)I jak nie lubic szefa?????????????!!!!

Przy temacie wieku-szeczerze nie wiem ile mam????Chyba 34?????????.;)

Pozdrowionka dziewczyny i zmykam dac cialu odpoczac na godzine chociaz bo jeszcze meza musze odebrac.

Milego wieczorku!

Hej
O cos sie wkoncu ruszylo :)

Mistralka : super ze urlop sie udal :) A szefa masz faktycznie przesympatycznego ! ;)

parisienne : my na swieta zostajemy w domu. Tylko nasza czworka, ma byc spokoj i relaks, w tym roku zadnego huku wizyt, odpoczywamy ! :)
a ty wrocilas do pracy juz czy tak dajesz tylko maye do zlobka ? na przeyzwyczajanie sie, na pol etatu czy kilka godzin ?

ja dzis mojego malego daje na 4h do garderie i uciekam na zakupy :)

milego dnia !!!!

Josephine-ja nic nie rozumiem co tu sie dzieje na tym forum???
A w zasadzie dlaczego nic sie nie dzieje?Co to za cisza?
Od wakacji trwa jakas stagnacja!?Dziewczyny bardzo malo i niechetnie pisza;(((((((((((((((((((((

Co do swiat to ja nie mam wyjscia i zostaje w domu bo pracuje;(((((Moja wspolpracowniczka cwaniara wziala urlop w tym czasie jak ja bylam na urlopie,wiec ja juz w tym samym czasie nie moge nie pracowac;(((buuuu
A mialam w planach nowy rok w Paryzu;(Niciiiiiii z planow.

Samochod odstawilam do mechanika zeby zmienil klocki chamolcowe bo mi juz niezle zgzytalo i slabo chamowalo.
Jezdze tak duzo ze wole jezdzic bezpiecznie!

4 dzien pracy a jestem taka scieta jak po roku pracy conajmniej!Za dozo jak dla mnie i nie wyrabiam na zakretach tak szczerze!Gdyby mi maz nie pomagal to bym ryla o ziemie do wieczora chyba?!!!
Dobra spadam odetchnac troszke bo za 25min ide odebrac samochod.

Papatki

Moja raczkuje juz od kilku tyg i tak lata za mna krok w krok... Ja na swieta mialam piekne plany czyli podroz do pl do rodziny( nie wypalily) , nastepny plan to byla zmiana mieszkania przed swietami i swieta juz na dwupokojowym mieszkaniu, czyli choinka itp ( niestety wolne bedzie dopiero od lutego- wiec tez nie wypal) wiec siedzimy na starych smieciach mam nadzieje, ze nie vede musiala ich spedzic z moja "ulubiona" szwagierka:////
Musze konczyc bo mi tutaj sie pcha moja pszczola

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry