reklama

Mamy z FRANCJI!

anucha no ja juz kiedys chyba tobie pisalam z elubie chomikowac, nie ? :)
a te ubrania 8-10 to sa pojedyncze "pieces" i takie bardzo classiques
biale spodnie na lato, t shirty
takie ubrania baaardzo na zapas to biore jak jest super okazja dobrych markowych ubran
jak chlopcy strzela focha to takie zawsze odsprzedam :)
ale po cichu licze ze do tych 9-10 lat to jeszcz eJA ich bede ubierac ;) na 11-12 to juz nie licze...
mnie to w liceum jeszcz emama czesciowo ubierala ;) ale to byly inne czasy :)

reklama
josephine masz racje, jak cos Ci sprawia przyjemnosc to czemu sobie odmawiac :)
kiedys przyjdzie czas, ze nasze dzieciaki zazadaja spodni z ktorych wylazi pol gaci i to bedzie to dla nich kwestia honoru aby te spodnie posiadac :) ale mamy jeszcze troche czasu ...
ja z kolei w wieku 9 lat bylam "punkiem" hahaha, moja mama dzielnie to znosila, nawet mi szyla ciuchy "moro" i zalatwiala zolnierskie buty i torby z jednosci lowieckiej...

U nas w monoprix kicha:/ za to w dpma mlodej pizamki jedno czesciowe za uwaga.... 4,50€! :) m sweterek w celio, mlodej miniowke z paskiem i rajtuzami za cale 4,50€ i sobie koszulke. I wrocilam czekam na salatke, m wlasnie robi:))

magda no wiem... patrzylam i dla 4-5 latkow ceny glownie -30% czasem -40% tyle to ja mam caly rok na ventes privees i o wiele wiekszy wybor :/

dziewcyzny znacie jakas poslka forme w ktorej mozna kupic fajne sukienki na wesele, takie typowo imprezowe ?
w sieprniu id epo raz 1 od 15 lat na wesele i kompletnie nie wiem co zlaozyc ... w polsce bede w lipcu wie ctam chcialam cos kupic i ewentualnie dac do poprawki krawcowej ... tylko nie wiem gdzie wogole szukac !

josephine ja Ci wole nie doradzac w sprawie sukienek, bo jestem troszke starsza od Ciebie wiec ubieram sie w firmach dla starszych pan hehe typu sukienka pod kolanko, ty jestes w wieku gdzie wszystko jeszcze jest dozwolone ;)

anucha : mi najlepiej w dlugosci tuz za kolanko :) hyhy lub tuz nad kolanko :)
a - choc moz epowinnam znaim bedzie z apozno - krotkich spodniczek sukienek nie nosz ejuz od jakis 5-6 lat ... nie czuje sie w mini...
choc moz esie przelamie i na wesele wlasnie zaloze cos bardziej odpowiedniego do mojego wieku ...

Ja tutaj sukienki kupuje:pp

A co do dpam to w sklepie jest sold od -30 do -50%. Ja wzielam na 12 miesiecy, ale pojde w pon i dokupie jeszcze ze dwa na 18:) z nexta zamowilam 5 pajacow na 18 miesiecy i strasznie duze, a koszulki na 18 miesiecy dobre i badz tu madry

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry