reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
witam sie i ja :)

myslalam o Mart a czemu napisalam anucha ...? nie wiem!
a tu prosze okazlao sie ze i anucha za facetem podazyla :) hahahaha

magda : super ze mas zjuz wozek, niech sie dobrze sprawuje !

mart : druga core tez rodzilas przez cc ...?

u mnie zdychania ciag dalszy, juz nawet mi sie o tym nie chc episac ... kolejne wozyty, koljen rtg dzis i nic... w czwartek ide do osteopaty ...

josephine wspolczuje; mam nadzieje ze osteopathe pomoze...

jest dla nas miejsce w halte garderie, ale nie w tej co chcialam...proponuja mi miejsce w nowo stworzonym miejscu ktore sie miesci w cité o sredniej reputacji...grrrrrr....
W pierwszej chwili chcialam rezygnowac, ae tak sobie mysle,ze jednak przesadzam, przeciez narkotykow mi dwulatek nie przyniesie do domu, ani na noze tam bic sie nie bedzie, wiec moze zaryzykowac? co myslicie?

anucha : bierz egarderie ! po 1 w takim wieku jesczze rakajowskie tendencje nie sa widoczne i nie sadze zbey dzieci bily pluly czy kradly :) poz atym personel ma pilnowac porzadku, uwazac na dzieci
inna sprawa jets szkola, gdzie wyboru nie masz bo jestes przydzielona geograficznie
co do HG bym sie wogole nie zastanawiala
a poz atym zawsze WRAZIE co mozna zrezygnowac plus moze sie znalezc/zwolnic miejsce w tej HG ktora jets blizej/lepsza

reklama
Marzenko bije brawo dla Alexa, ciesze sie bo byl moment, ze chcialas rezygnowac.
My sie zapisujemy tez, bo nic innego nie znajde. Wszelkie zajecia typu baby gym sa tutaj 100% complet. Moze sobie w cité jakis bandziorow zapoznam jak bede na malego czekac :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry