reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
anucha : jak zapoznasz bandziorow to bedzies zpozniej miec super obstawe i postrachow, np. na nieznosnego sasiada :)

co porabiacie dziewczyny, ja slucham muzyki i sie relaksuje :)

dzien dobry!

oj jak fajnie, ja wczoraj jak dziewuszki poszly spac, relaksowalam sie z ksiazka, a teraz od rana ogladamy po raz setny 'Stacyjkowo', bo Gabryska nie chce ani Bolka i Lolka, ani Pszczolki Mai.

My mamy teraz miesieczna przerwe w h.g, bo sie zasiedzialysmy u dziadkow w PL i sie zastanawiam, czy z Mala bede musiala zrobic jakas mini adaptacje, zeby sobie przypomniala. Z Gabi chyba nie bedzie problemu, bo bardzo lubila chodzic.

hej
magda a co teraz szczepisz?
ja tez muszę isc ale czekam upewniając sie ze całkowicie wyszedł z choroby.
martMG od urodzenia Margo miałaś ten wózeczek? woziłaś jak od samego początku w nim?

ja po odprowadzeniu starszaka, zakupach sprzątaniu i przygotowaniu obiady tzn jeszcze sie gotuje mam chwile na kawkę. a wiec chwilo trwaj :)))

hej :)

marys : korzystaj z chwili spokojnej :) ja tez korzystam, starszak poszedl do centre des loisirs dzis,a mlodszy spi :) spokoj az glucho w uszach :) cudownie! :)

magda : wiesz ze juz przyszla moja paczka z nexta ? dzis rano ! w szoku jestem, z etak szybko! profesjonalnie!

jak tam mieszkaniowe wiesci, sa jakies nowiny ?

Marys- tak wlasnie to 3w1.... Mloda jeszcze spi, a o 14 musze wyjsc zeby zdarzyc na czas. Ojj ja tez uwielbiam te chwile spokoju:D

Josephine- jak narazie nie ma zadnych nowych wiesci jakos zrezygnowana jestem ( bez papierow bedzie strasznie ciezko).

reklama
ja od rana siedze wpatrujac sie rozpaczliwie w padajacy deszcz...
ksiazeczki przeczytane
plastelina ugnieciona
bajki obejrzane
piosenki wysluchane i odtanczone
pilka samochody puzzle byly
klocki porozwalane
wojna o zjedzenie objadu odbyta
4 wojny o niewchodzenie na strome schody odbyte
wlaczenie swiatla na korytarzu 60 razy zaliczone
wojna o nie wyrywanie firany zaliczona
kawa wylana
wieszak na ubrania przewrocony