Hej kobietki
Ja takze dzisiaj niewyspana i kurcze jakas zryta jak kon po westernie!

Ale co tam-za oknem piekna pogoda i cholernie goraco jak na ta pore!20 PRAWIE NA PLUSIE!!!!!!!
Wiec ciasto na brioszki zagniecione i spokojnie sobie rosnie,obiad przez meza wczoraj ugotowany wiec dzisiaj mam spokoj,mieszkanie wysprzatane od kata do konta,a co najwazniejsze jestem juz po pracy!!!!
Dzisiaj mam lekcje fr tak wiec pozostalo mi jeszcze przypomniec sobie to co jeszcze wczoraj tolkowalam

Znalazlam fajna stronke gdzie sa takze testy z Fr wiec jest mi to pomocne baaardzo!
Jesli znacie jakies ciekawe stronki do nauki wraz z testami-PROSZE MI TUT PODAC SZYBCIORKIEM!!!!

)))
Milego dnia zycze wszystkim!
magdabb-ja takze mialam zaciesz na twarzy podczas czytania przez co musialas wczoraj przebrnac i jaka masz glowe pelna pomyslow

))))))))))))))))PODZIW!
P.S
Zobaczcie co dzisiaj z wystawki przytargalam-
http://www.ubaldi.com/electromenage...samsung/micro-ondes-samsung--me82v--80021.php
Mikrofala zupelnie jak nowa!!!!Czysciutka,piekna i co najwazniejsze DZIALAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

)))))))
Maria mowi-no takie elektroniczne urzadzenia z wystawek zapewne nie dzialajaaaa!
Ja-no taaaak,jasne-a moja pralka ktora przytargalysmy notabene razem do samochodu,dziala jak fryga!!!Prawie nowe 2 kawiarki takze dzialaja!!!!!!
Maria-zaniemowila-heheheheheheh