reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
My tez sie dolaczamy do zyczen:) U nas impreza urodzinowa w srode jeszcze z dziadkami, a w czw z samego rana lecimy do Paryza. I znow bede sie przez 2 tyg przyzwyczajac do 'francuskiej rzeczywistosci'.

MartMG- dziekujemy i w tym zabieganiu zebym nie zapomniala to juz dzisiaj skladam twojej coreczce wszystkiego najlepszego, usmiechu na buzce i samych radosci:)

Magda nam pewnie imprezuje juz:-)

Anucha i co kiedy Mati idzie do H.G???

Jospehine a ty do Pl lecisz za chwilke no nie???

A mi sie dzis zamarzylo o drugiej dzidzi;-) Ale sie jakos boje ze nie dam rady i do Pl nie bede tak latala jak teraz bo z dwojka maluchow to trudniej:baffled:

Milego popoludnia!

marenka, 17 lutego lece, z mlodszym synkiem starszak zostaje z tata no i szkola jest. a podroz z dwojka... ciezko jest z dzieckiem 1-2 lata bo chce chodzic, raczkowac, nie moze usiedziec wmiejscu. Ja gdy tera zlece to owszem mam HC ale z malym. starszak 4 lata ale juz od 3 rz tak bylo : nie ma go ! rozebrac polozyc kurtke czape szal na gore, siediz i patrzy na chmury samoloty przed startem pozniej ksiazeczki zabawki i nie ma go ! moje ostatnie podroze : moze z 3-5 razy w podorzy sie do mnie odezwal...Poszlabym sobie to by nawet nie widzial ! :) takze nim zajdziesz w ciaze, urodzisz, to alex bedzie juz mial prawie 3 lata i zobaczysz ze z takim dzieckiem podorz czy autem czy samolotem jest ok !

ja mam dzis zebranie w szkole, o 19h20.
pieke kurczaka zeby kolacja byla gotowa bo juz ok.19 musze sie szykowac i wychodzic chwile po 19

milego wieczorku !

magda: jkak imprezka ???? jak wam dzien minal! skrobnij cos! :)
a co do fotek no to mnie sie chyba ta prosba nie tyczy co ...? ja jestem mistzrem zawalanie Fb fotkami swoich dzieci, choc 2-3 ale wrzucam codziennie, gora co 2 dni :) prawdzwie rodzinne archiwum :)

reklama
Dzieki dziewczyny:)
Ojjj dzisiaj imprezy zadnej nie bylo. Robimy w niedziele maja przyjsc dwie ciotki z mezami. Biszkopty juz sa, jeszcze masa i jutro reszta.. Ehh kupa roboty przede mna :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry