Mistralko po transferze to roznie bywa, mi lekarka nie dala zwolnienia, mimo, ze akurat na uniwerku instalowalismy nowy sprzet i jej mowilam, ze sa ciezkie komputery, serwery do przenoszenia, ona stwierdzila, ze to nie ma wplywu. Ze mnostwo kobiet wykonuje fizyczna prace i zachodzi w ciaze. Ja wzielam wiec 2 tyg urlopu bo nie chcialam ryzykowac.
Ale wiekszosc lekarzy uwaza, ze nie nalezy ciezarow dzwigac i zwolnienie daje.
No wiec pisze od nowa ale nie wiem czy zachowam w tej zlosci poprzedni watek i tok mysleniowy!!!!!!!!!!!!!!
Anuc-haa-w skrucie powiem tyle ze chcialabym za wszelka cene zminimalizowac ryzyko kolejnego poronienia.
Sa kobiety silniejsze i slabsze,ttakie ktore skacza ze stolka i nic im nie jest i takie co leza kilka mies w szpitalu na podtrzymaniu.
Ostatnio jak bylam w ciazy poronilam bo hcg przestal wzrastac!Nie wiem czemu sie tak dzieje no ale coz-teraz zalezy mi bardzo na tej ciazy!
Nie mlodnieje niestety,na karku bedzie juz za tydz 35lat wiec niewiele mi zostalo na zajscie w ciaze.
Postaram sie wyciagnac zwolnienie od mojej gin a potem jakis papierek ze nie moge dzwigac bo innaczej tego nie widze.
Marzenko-moze dawaj swojemu malemu przeciery w jablek codziennie i soki swierzo wyciskane z pomaranczy z mieszanka grejpfruta?Taki naturalny wzmacniacz do tego kazdego ranka mala lyzeczka dobrego miodu naturalnego.Zawsze to wzmocni malutki organizm-naturalnie bez tabletek etc!
Zoe-trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za starania

))))
Antylopka-dzieki za link,zapewne sie przyda

Powrot do pracy radosny czy raczej nie bardzo?
Poniedzialek............
Co za koszmar i nie jestem w stanie sie ruszyc teraz,nawet klikanie sprawia mi bol!!!
Szorowalysmy dzisiaj 2 klatki po 3 piekta plus spory hall na parterze.Takiego brudu daaawdno nie widzialam!
Kolekcja psow na kazdym pietrze efekt-tony klakow,siersc!!!!brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ludzie sa okropni,nieuprzejmi,nieczuli i chamscy!!!!!
Wylazi baba z wielkim czarnym psem i burczy pod nosem:nie macie maszyny????
Moja odp;my jestesmy jak maszyny prosze pani!

))))Chcialam jej powiedziez ze gdyby maszyna szorowala kosztowalo by to minimum 800E,na co syndycy nieprzychylnie sie zgadzaja!Wiec my odwalamy ciezka i niewdzieczna robote-wyzysk jak na to popatrzec z innej!
Bo skoro maszyna robi to samo co my a nam placi sie grosze za przeproszeniem to jak to nazwac?
Nikt nie zapyta czy chce nam sie pic,nikt nam nie wspolczuje!Ludzie przechodza tak obojetni z brzydkimi grymasami-a przeciez my to dla nich robimy!!!!!!!!!!
Podloga byla tak brydna ze woda ktora polalam na poczatku z produktem zmienila sie w lepka czarrrna mazzzzzzzzzzzzzzz!Nazwalam ja ropa!!!hehehhehehBrudddddddddd
Inny facet-otwiera mi drzwi i pokazuje zeby mu wyszorowac ciemna linie ktora sie utworzyla w wyniku brudu-ale na jego jasnych kafelkach w domu!!!!!A mi nic do tego!!!!!!No co za bezczelnosc!Przetarlam mopem bo myslalam ze moze woda sie wdarla do mieszkania z klatki-a on ze nieeee ta linie wyszorowac!!!!!!eeeeeeeeeeeeeeeee?????
ZAMUROWALO MNIE!!!
Zadko trafi sie ktos kto jest zyczliwy i zapyta czy sie czegos nie napijemy!Kiedy praca jest ciezka to przeciez to widac,widac pot lejacy sie po kazdej czesci ciala!Nic nie kosztuje dobre slowo!Prawda?
Czasami mam ochote rzucic im w twarz to co mam w rekach i powiedziec zeby sami sobie cos wyszorowali!
Wiadomo dla mnie ta praca to pieniadze,ale szorowanie niestety to wyzysk!!!!!!!!!!!!!!SORKI ale innaczej nie jestem w stanie tego okreslic!
Popatrzcie;za szorowanie maszyna firma bierze min 800E(w zaleznosci od powierzchni i godzin pracy)
my-robimy prawie taka sama prace bo efekt jest identyczny po szorowaniu,tyle ze nas to wykancza-a pieniadze za to sa marne!My zadnego dodatku za to nien mamy!Pracujemy za taka sama stawke jak za zwykle sprzatanie!To dla mnie niezrozumiale i chyba pogadam z szefem o tym!!!!!
TYLE ZE on zawsze ma cos do powiedzenia i odkreci sie jak zawsze!
Jego tlumaczenie-moglby dac te dodatkowe godziny komus innemu przeciez co nie?????nOOOO extra!
Dobra-odstresuje sie.................................
Maz zrobil obiad;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;maz upiekl pyszne ciasto.............a teraz ja co zrobie???????

)))
Znajde film na necie-podlacze kablem do tele iiii...........................bede ogladac samotnie bo maz wyszedl

))))))))))))ohhhhhhhhhh jak wspaniale! heheheheheheheheheheehheeh
Mam nadzieje ze was nie zanudzilam swoim postem?Taka moja szara rzeczywistosc
Co porabiacie?Jak mija wam poniedzialek?
P.S-skonczylam pisac,skopiowalam na szczescie...klikam na wyslij odp-wylogowalo mnie i stracilam wszystko!!!!!!!!!!!!!!
Wnerwia mnie to!!!Na szczescie skopiowalammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!hehehehh
Edytuje bo mi sie cos przypomnialo!
Czytalyscie ksiazke 'pod niemieckimi lozkami'?Opowiesci z zycia polskiej sprzataczki w Niemczech?
Nachodzi mnie chec pisania bloga o polskiej sprzataczce we Francji

))))))heheheheheheeheheheheh
Tona doswiadczen!