reklama

Mamy z FRANCJI!

Josephine wiesz testy testami ale nie wiem co to da tak naprawde szkoly nie chce mu zmieniac przynajmniej narazie .... a moj brat np w identycznej sytuacjo byl i cale zycie sie meczyl az do liceum. dopiero na studiach sie okazalo, ze jest geniuszem na serio a mial przeskakiwac klasy jak byl maly ale wtedy na to sie inaczej patrzylo. W liceum byl uznawaly za "innego" i non stop wagarowal wiec jak zwykle same paly , zreszta szkoda gadac a raczej pisac....

reklama
Co tam dziewczyny porabiacie wieczorową porą ?

sytuacja takich dzieci jest nieciekawa, bo publiczne czy też prywatne takie przeciętne szkoły nie mają czasu na zajmowanie się wyjątkami - a i który nauczyciel lubi nie wygodne pytania na które sam nie zna odpowiedzi...
Wiadomo jak dziecko ma talent plastyczny, muzyczny to sprawa łatwa - pośle się go na konkursy ogólnokrajowe, międzynarodowe, ale jak jest po prostu nad wymiar inteligentne to co z nim zrobić... musi skończyć podstawówkę, liceum, studia... a wykazać będzie się mógł później we własnych badaniach, pracach doktorskich itp. Tak mi się wydaje.

Dziulka miłego wieczoru tylko nie pij za dużo ! - abyś wszystko pamiętała i nam jutro opisała ;)

Zoe
krupnik mówisz - nie pogardziłabym ;)

Ostatnia edycja:
Yasemin to wpadaj na krupnik ! i przynies nalesniki.
co do geniuszy to tez nie znam. oprocz tego ze moj ojciec i jego ciotka pieknie maluja, obrazy i te sprawy ja za to jak mam cos narysowac to jak 3 letnie dziecko nawet zwykly domek :-D mi nie wyjdzie. a tak poza tym to nie to ze umie ale probuje, tylko nie karzcie mi rysowac czy spiewac. reszty sie nie boje moge wszystko :-D i chyba moja poszla w slady dziadka , czasami jak ma faze to normalnie szok jak cos narysuje. ostatnio ja wzielo na rysowanie statkow, wiosla, flagi, i kolo do sterowania. super. cala swoja wyobraznie przelewa na papier.

Krapyka dokladnie tak jak piszesz. geniuszowi jego geniusz przyda sie pozniej jak bedzie umial juz sam go wykorzystac a gdzie lepiej jak nie na studiach. super sprawa musi byc. byc geniuszem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry