reklama

Mamy z FRANCJI!

zoe : ja od 10 dni siedze na poludniu i nawet tutaj jest nie za ladnie ( pochmurnie, wcal nie ma upalow, basen musi byc grzany bo nikt by sie nie odwazyl wejsc!!!) takze nie wiem co to za lato w tym roku bedzie...

fajnie, ze udaly wam sie uordzinki i dziex za fotki!!! wkoncu jakies zdjecia!!!!!!!!!!! :)
fajna twoja mala :) a na tym zdjeciu co ma gitare to dpbrze widze gitara z disneya? jelsi tak to mamy taka sama czerowno niebieska, szal doslownie maly ja uwielbial! tylko niestety w pewnym momencie wpadl na genialny pomysl ze moze sie bawic prawdziwa gitara taty i zabawkowa juz go nie interesuje ;)

powodzenia w centre! moj maly do szkoly niestety pojdzie nieprzyzwyczajony, bo tera zjak tu siedze to nawet juz do garderie nie chodzi, tu zapisac go nie moge, bo tzreba tu OFICJALNIE mieszkac... wiec w 3 m-ce to on na 100% zapomni bo ostatni raz byl 30 maja i tu siedzi o 1 czerwca rowno...

reklama
dziewczyny opowiedzcie mi co wiecie o tych centrach na srode i na wakacje, bo ja sie tak trochu naczytalam i ze podobno dzieciom sie nie podoba bardzo, i ze w sumie tylko matki pracujace tam zostawiaja, ; owszem pracy chce szukac ale moge sobie cosik takiego na kilka dni znalesc....no to nie problem ale chyba nie dam jej do tych centrow!!

zoe : ja ci nie opowiem bo nigdy tam malego nie dawalam
mam tylko 1 przyklad, dzieci ktorymi sie opiekowalam kiedys
rodzice dawali je talm w lipcu bo juz mialy wakacje a oni urlop dopierow sierpniu
no i faktycznie nie podobalo im sie... to byla taka przechowywalnia swietlica, zero atrakcji...

a ile mialy te dzieci?
popatrze pochodze popytam..jakbyco dam na sierpien bo zapisy sa pozniej,
i wopgole te centre to zamykaja bo jakis remont maja i otworza pod koniec sierpnia ale i tak zapisuja dzieci zeby potem przeniesc je gdzie indziej! a to gdzie indziej to kawalek drogi ode mnie, no i dodatkowy minus to dla mnie!
a boje sie tez ze od wrzesnia bedize wielki placz bo tam od 5 juz sie zacyna bez zadnego przyzwyczajania!!! no ale chyba nie bedzie jedyna co bedzie plakac ! chyba??????????

zoe : mieli 3,5 i 5,5
jedyna nie bedzie, moj tez od 1.06 na wakacjach i wroci dopieor do domu 22 sieprnia! takze 3 m-ce bez garderie - na pewno zapomni i we wrzesniu bedzie zonk
na pocztaku sie tym stresowalam, a teraz stwierdzilam : nie on pierwszy nie ostatni, tym bardziej z eon towarzyska dusza, to sie w sumie az tak o niego nie boje :)

zoe : hej :)
daj znac po spotkaniu :) ja dalej na poludniu siedze, wiade tylko do paryza bez malego 27 licpa i 30 juz wracam z mezem na urlop. jetsem zmeczona ale spie lepiej ogolnie ok :) dzieki :)
od 3 dni boli mnie glowa a dzis juz tak, ze doliprane nie pomaga... wiec mam nerwa...

a co u was nowego???? jakie macie plany na wakacje????

reklama
u nas planow wakacajnych zadnych!! i jestem bardzo zlo przez to! tyle dobrego ze moze moja znajoma przyjedzie na wakacje do francji nad morze to do niej pojade, bo zapraszala. a tak to siedzimy tutaj! widze nie dlugo macie rocznice slubu. co planujecie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry