zoe : ja od 10 dni siedze na poludniu i nawet tutaj jest nie za ladnie ( pochmurnie, wcal nie ma upalow, basen musi byc grzany bo nikt by sie nie odwazyl wejsc!!!) takze nie wiem co to za lato w tym roku bedzie...
fajnie, ze udaly wam sie uordzinki i dziex za fotki!!! wkoncu jakies zdjecia!!!!!!!!!!!
fajna twoja mala
a na tym zdjeciu co ma gitare to dpbrze widze gitara z disneya? jelsi tak to mamy taka sama czerowno niebieska, szal doslownie maly ja uwielbial! tylko niestety w pewnym momencie wpadl na genialny pomysl ze moze sie bawic prawdziwa gitara taty i zabawkowa juz go nie interesuje 
powodzenia w centre! moj maly do szkoly niestety pojdzie nieprzyzwyczajony, bo tera zjak tu siedze to nawet juz do garderie nie chodzi, tu zapisac go nie moge, bo tzreba tu OFICJALNIE mieszkac... wiec w 3 m-ce to on na 100% zapomni bo ostatni raz byl 30 maja i tu siedzi o 1 czerwca rowno...
fajnie, ze udaly wam sie uordzinki i dziex za fotki!!! wkoncu jakies zdjecia!!!!!!!!!!!
fajna twoja mala
powodzenia w centre! moj maly do szkoly niestety pojdzie nieprzyzwyczajony, bo tera zjak tu siedze to nawet juz do garderie nie chodzi, tu zapisac go nie moge, bo tzreba tu OFICJALNIE mieszkac... wiec w 3 m-ce to on na 100% zapomni bo ostatni raz byl 30 maja i tu siedzi o 1 czerwca rowno...