hej
dolanczam do leniwych spedzaczy weekendu

u nas spokoj i harmonia, maz pojechal po maszyne do mycia wykladzin...po poludniu bedzie dzialal
co do nozyczek to ja milam BAEBA i JE ODRADZAM! totalna porazka! teraz jeszcze nie kupilam innych, ale w sumie jak te nie dzialaly, z synkiem najlatwiej bylo mi ciac normalnymi nozyczkami do paznokci dla doroslych ! tylko oczywiscie musialam miec oczy bardzo szeroko otwarte, zeby male sie nie ruszylo, nie skaleczyc
na pocztaku sie balam ale w sumie to takie male dziecko jak spi to wogole sie nie rusza, nic go nie budzi i ja wlasnie obcinalam podczas snu
marys : ja tez mialam jechac kupic resztki wyparwki ( sliniaki, moze wlasnie jakie sinne nozyczki, pizamke biala z monorpixa welurkowa itp) i tez nie mam energii... jutro moze pojade, w niedziele bedzie mniej ludzi moze w Quatre temps na la defense.
aha mam wkoncu baki plastikowe w formie komody dla bejbika

bede mogla pochowac wyprane ciuszki
mialam zamowic takie 2 fajne komody baki (curver'y) przez web, kolorowe, ale tak sie guzdralam ( chyba juz z 6 tyg lub wiecej zamawiam...) ze teraz sie boje ze nie dojda na czas, bo to jakas taka nieznana stronka byla, malo profesjonalna i nie wiem czego sie spodziewac...
takze wzielismy zwykle biale...
ozdobie nakjlekami lub kiedys w NASZYM DOMU kupie normalna komode, a te posluza nam do biura, do ukladania dokumentow bo zawsze mamy na nie za malo meijsca i wszedzie sie walaja niepoukladane, gubia...

)))))
milej soboty!!!