reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
dzieki Marys! mam nadzieje, ze przejdzie :) m dzisiaj idzie do lekarza, mysle ze jak on sie wykuruje to i mi szybciej przejdzie.... rano nawet jest oki, tylko wieczorem jakos mnie zlapalo. mam tantum verde i psikam w gardlo, na noc wzielam dolipran i zastanawiam sie czy rutinozcorbin mozna brac.... z tego co w necie czytalam to niby tak...

marys- u ciebie jak tam samopoczucie?
josepine-a u ciebie co slychac?
nasza mona pewnie zabiegana w pl :))

ja bym rutinoscorbinu nie wzięła. najwyzej witaminę C. ale i tak najlepiej jak w naturalnej postaci przyjmiesz czyli cytrynka.
u mnie niby ok. bo tak to narzekać nie mogę specjalnie na nic, ale juz mi ciężko. chodzić leżeć itp. moje życie ogranicza sie do siedzenia leżenia i krótkich przechadzek po domu.

magda : zdrowka !!!!!!!!!!!!!!
dziekuje u mnie w miare, nocka lepsza ale i tak jestem zmeczona. starszak z niania na spacerze wiec mam chwile spokoju :)
powoli szykuje ostatnie pakunki, wczoraj dotarly prezenty dla T., ( ktory zreszta ma dzis imieninki ;) )
jeszcze czekam na jedne playmobile dla starszaka... maz juz swoj prezent dostal no i na swoj czekam az sie maz zmotywuje, pojdzie do sklpeu i przytarga pakunek kochanej zonie ;)))))
poza wkoncu pan naprawil mi piec, choroba jasna 200 euro skasowal... myslalam z emnie trafi...
no ale bede mogla upiec jakies cioasto na wigilie, bo poz aciastem nie robie nic, kolacja i dodatki beda w tym roku ze sklepu

a jak tam u was z przygotowaniami ???
tylko mnie nie zalamujcie, ze robicie pierozki, uszka, barszcze sledzie i inne ;)

marys : a jak skurcze sie maja ???? cisza? myslisz ze doczekasz do 2012 ? :)

witajcie! ja przez ta pogode to zapomnialam ze to grudzien i swieta juz tuz, tuz.....tzn ani sniegu , ani mrozu, dzis troszke powialo ale nic specjanego! zapisalam core na centre i na te ferie przeniesli do innej szkoly, nie daleko jej szkoly....kurcze co za brzydka szkola ;) pierwszy dzien to nie wiedzialam czy ja zostawiac bo na sali gimnastycznej dzieci sie zostawia i tam sie bawia a wc nie ma musza wyjsc na dwor i tam jest wc praktycznie na dworze! ja zdurnialam jak to zobaczylam! ale dzis juz te najmniejsze przeniesli na gore do klasy..moze rodzice sie skarzyli! no i tak ogolnie to zadowlona ! jest i nazeczony jej ;) mama tego chlopaka to mowi ze on do poki spac nie idzie to caly czas o mojej corce gada ..normalnie milosc!!
i szkoda mi bo ona ma juz tam kolezanki i tak wogole to wiecie ..taka jej ta klasa ze zdjeciami itp.....a my chyba za dwa trzy miesiace przeprowadzka!!!lipa troche bo mialam nadzieje ze chociaz do konca roku pochodzi! no ale tak to jest
ja cos zle sie czuje , tu jakies gastro panuje ;
Josephine zycze powodzenia, i tak mysle ze najgorsze sa pierwsze miesiace zwlaszcza z dwojka ; a potem to juz sie zmienia wszystko!wytrwalosci Ci zycze i ucaluj swoich chlopakow:)

hej

zoe : ano gastro w calym regionie paryskim panuje, jak co roku w grudniu kurka... :/
fajnie ze malej sie podoba w centre :) ucaluj zakochana ;)
a dokad sie przeprowadzacie? colombes? moze gdzies blisko wersalu? ;)
milego dnia!

a co u reszty slychac ???? jutro L. skonczy 3 latka, w szoku jestem wierzyc mi sie nie chce...kiedy to zlecialo?????????????????????????????????

Josephine spoznione zyczenia dla synka prosze zlozyc!!! buziakow duzo i zdrowka!
co do przygotowan to cie pociesze ...ja nic nie szykuje , moj w pracy takze dla mnie i malej to nie chce sie szykowac! w tamtym roku mama byla to pogotowala!!!!mniam; mniam
u nas dzis 15 stopni masakra!!
a bedziemy sie przeprowadzac albo do 10arr albo do enghien les bains czy jakos tak ; nie wiem kiedy ale napewno przeprowadzka nas czeka

Josephine- ode mnie tez wszystkiego najlepszego dla synka:) troszke spoznione:/
Marys- jak sie trzymasz?
Zoe- zazdroszcze przeprowadzki:p z checia bym sama juz zmienila nasze mieszkanie.
A ja mialam dzisiaj golabki robic i maz nie mogl znalezc kapusty:/ ja nadal przeziebiona, ale pojde dzisiaj poszukac odpowiedniej:/

reklama
dziekuje za zyczenia w imieniu synka :) a juz dzis zycze wam :
ZDROWYCH I WESOLYCH SWIAT W RODZINNEJ AYTMOSFERZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!

zoe :ja tez chetnie bym juz zmienila to mieszkanie... bo szlau tu dostaje w takim jets stanie... a loyer takie ze remont powinien byc zrobiony na cacy... a nie byl robiony od 20 lat ! szkoda slow ...

Do góry