reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam wszystkie Mamusie!!!Jeżeli jest ktoś zainteresowany,to mój synek chętnie służy za budzynkę:-D.Dlaczego dzieci nie rozumieją,że taka biedna mama(w tym przypadku ja)ciężko charowała d024-ej,w domu była pół godziny potem,a spać poszła jeszcze pózniej i należy jej się spanko do chociażby póznego ranka;-)?
anineczka-w normalnych szkołach,gdzie dziewczynki chodzą do szkoły razem z chłopcami podręczniki faktycznie są takie same,jednak synek mój i MartyF chodzą do części chłopięcej,która jest oddzielnie od dziewczynek(do której zaczyna chodzić córcia MartyF).I stąd różnice w książkach-właściwie jak w Polsce-inny nauczyciel wymaga innych książek:baffled:.
Wczoraj ,niewiedzieć czemu się zagapiłam,ale Didi-stu latek i wszystkiego naj:happy2:.
Na razie to tyle,bo moje dzieci myślą,że mama zaczęła nową pracę-która wymaga ciągłego siedzenia przy komputerze;-)...

reklama
witam

za mną druga cężka noc, dalej boli mnie w klacie przy zasypianiu, chyba odwiedze swojego GP

lubiczanka mi dzieciaki dały pospac do 8.30 normalnie cud:szok:a ty chyba jeszcze sie nie obudziłąś co:confused::-Dbo joannn pytała sie o książki:-D

agusiek ja mam jobla na punkcie alpejskiego ptasiego mleczka i zawsze musze je mieć:-Da mój schował wczoraj zebym wszystkiego nie zjadła i był zdziwiony jak wrócił a ja kończyłam pudełeczko:-D

frog tak to jest w Pl ze dzieci wcześniej wstają bo inny klimat, ja nawet jak byłam juz w ciąży to wstawałam o 6 rano a tutaj to bym z chęcią do 10 pospała:-p

kamcia śliczne dzieciaczki

pogoda narazie niezaciekawa a musze iść po książki:baffled:

Ostatnia edycja:
Witam kobialki.U nas od samego rana lieje,szaro, smutno i buro..Dzis bedzie dzien nudy...
Co do urodzinek to my wlasnie w niedziele tez mamy spoznona o 21 dni imprezke mojego trzylatka.

MartaF pisze:
frog tak to jest w Pl ze dzieci wcześniej wstają bo inny klimat, ja nawet jak byłam juz w ciąży to wstawałam o 6 rano a tutaj to bym z chęcią do 10 pospała:-p

MartaF pewnie masz racje ze to przez klimat ale jest jeszcze jedna sprawa ja jestem u rodzicow a oni w pokojach nie maja zadnych zaslon, zaluzji ani rolet wiec moje dziecko jak widzi swit wiec to znaczy ze pobudka:tak:. Tak wiec dzis caly dom na nogach od 5.30:wściekła/y: bo synek z piskiem wygonil wszystkich z lozka - bo jak to dzien juz a wy jeszcze spicie???? Masakra Ja chodze z powiekami na zapalke bo tak ladnie ze szkoda isc spac. No chyba ze dzis na lezaczku w ogrodeczku;-):-)przy okazji sie opale:-p

frog to pomaluj okna na ciemno:-D:-Da drzemka na leżaczku jak najbardziej wskazana:tak: ahhh jak ja bym sie powylegiwała na słoneczku:-(

frog Ty korzystaj z tego sloneczka bo u nas tak jak pisze gastone szaro buro i pada i nie zanosi sie zeby bylo lepiej:no::wściekła/y: wiec nici ze spacerku nawet...tym bardziej ze moj maly ma fobie na punkcie raincovera, co mu chce zalozyc to zaczyna tak panicznie ryczecz ze szok:szok:

No faktycznie-popiętroliło mi się z tymi książkami...Normalnie skutki niewyspania:-D.Ale widzę,że nie ja jedyna mam"przyjemność"z posiadania dzieci,które reagują na pierwsze promienie słoneczne:tak:
Dzieci odeszły od komputerka,i tak mama się dopadła .MartaF-to mogę wlecieć tak koło3-ej(może na jakąś herbatkę się załapię;-))?
Co do promieni słonecznych-dzisiaj nic z tego:-(...
Zrobiłam porządki w szafie Dawidka-i wracając do tematu z wczoraj,czeka mnie PRASOWANIE!!!Za coo???

No faktycznie-popiętroliło mi się z tymi książkami...Normalnie skutki niewyspania:-D.Ale widzę,że nie ja jedyna mam"przyjemność"z posiadania dzieci,które reagują na pierwsze promienie słoneczne:tak:
Dzieci odeszły od komputerka,i tak mama się dopadła .MartaF-to mogę wlecieć tak koło3-ej(może na jakąś herbatkę się załapię;-))?
Co do promieni słonecznych-dzisiaj nic z tego:-(...
Zrobiłam porządki w szafie Dawidka-i wracając do tematu z wczoraj,czeka mnie PRASOWANIE!!!Za coo???
nawet kawke moge ci zrobic:-D
ide teraz po książki i naszyć naszywki na bluzy dresowe:baffled: jak zacznie padac to ratuj:baffled::-D będe gdzieś po drodze do księgarni:tak:

trzymajcie kciuki zeby mnie nie zmoczyło:baffled::happy:

reklama
Do góry