Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale sie usmialam AnineczkoBędziesz czekała do samego końca?![]()
Marta,jak długo mamy czekac?![]()
Jak dla mnie to jakaś magia.![]()
Mieszkają w jednym mieście ,jeszcze niedawno na jednym osiedlu,w prawie w tym samym czasie zaciążyły
i razem rodzą.![]()
![]()
Mają po trójkę dzieci.Najstarsi synowie,średnie córeczki i najmniejszych synów...
Jeszcze jakieś podobieństwa?
----wymiękam.![]()
Idę do![]()

Jakieś pomysły?babki teraz mam co 7 minut,zaraz pewnie lekarz bedzie mnie badał i nie wiem czy zdąże jeszcze napisac bo lubiczanka zaraz ucieka do domu,jak dzisiaj nie urodze to sie zastrzele:-(

godzinę autem....Ka.m'cia podstawa to mierzenie czasu między bólami.Nie masz po co jechac jak pojawią się w odstępach co 20-15 minut.
Zalecane jest by jechac tak od 5 minut.A daleko masz do szpitala?
Marta - nie zastrzelaj siebabki teraz mam co 7 minut,zaraz pewnie lekarz bedzie mnie badał i nie wiem czy zdąże jeszcze napisac bo lubiczanka zaraz ucieka do domu,jak dzisiaj nie urodze to sie zastrzele:-(
ja kupowłam peersil non-bio a do tego plyn do płukania z komforta (ten biały z niemowlakiem na obrazku) i mylę że problemu nie będzieWitajcie dziewczyny,
Życzę szybkiego rozwiązania forumkom na końcówce ciąży, ja jeszcze trochę...
Mam pytanko odnośnie proszku do prania - w czym pierzecie ciuszki noworodków? Szukałam tutaj jakiegoś specjalnego proszku dla dzieci, tak jak w Polsce jest Jelp albo zwykłe płatki mydlane i nic takiego nie widzęJakieś pomysły?