Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kamcia,czekamy teraz na Ciebie i Twoje małe-wielkie szczęście?![]()
dzięki laseczki... ale moja mała to chyba się tam na dobre zadomowiła...Kamci trzymam kciuki, obys sie tak jak Marta nie meczyla![]()

Wieje,że masakra.Na dwór z maluchami nie wychodźcie bo Wam je z wózków powywiewa
.Upichcę obiadzio i wyskoczymy tylko do koleżanki,dwa mieszkania dalej.Muszę parę rzeczy z Avonu zamówić,a ona konsultantką jest
Ja to bym chciało to drugie,upragnione dziecię powić:-(Ale,ja wiem czy nie szkoda bąbelka na 1,5-2 lata na ten świat sprowadzać?
Julia - przpeowiednia jak kazda inna... ja osobiscie w 2012 mam zamiar byc cholernie szczesliwawitam was:-)Marta gratulacje
pozdrawiam was wszystkie mamuski teraz spadam bo lece na aerobik....a tak po za tematem sciagam film 2012.......................i tak sie właśnie co sadzice dziewczyny o tej przepowiedni MAJOW?????;-)![]()
przebadałam mała prześwietliłam bioderka wszystko ok
Ja też poszłam do gina pierwszy raz po porodzie i okazało się że mam torbieliki to występuje od nadżerki niby nie grozne
ale chyba żyć bym tam już nie umiała ceny straszne
M musiał mi dosłać many bo mi zabrakło uciekały stówki a nic w siatce
mała była rozpieszczana na maxa noszona sesji zdjęciowych ful a teraz ma focha jak ma leżeć
ale lot samolotem samemu z dzidzią to kosmos nie można nic nigdzie położyć mała się wkurzała siedząc na kolanach ale wracając miałyśmy do siebie 3miejsca i sobie smacznie spała..to na tyle pozdrawiam