Mojemu szly jak burza od 5 miesiaca, najpierw wyszly dwa na dole a potem to juz szly po 4 naraz.Szook , ja bylam w ciezkim szoku ze moga tak szybko jeden po drugim i ja o tym nie wiedzialam, bo moje dzicko nie goraczkowalo, nie marudzilo.Nie wiedzialam ze tak moze byc.Pamietam jak siedzialam przy stole i moje dziecie zlapalo mnie za reke i zaczelo mielic.a ja czuje ze mnie cos kluje,zagladam a tam 4 zeby.Potem jak juz poszly to nie nadazylam liczyc hiih\
No a prpo cc, to tak skonczylam na narkozie.Tez nie mialam latwo bo chcialam rodzic naturalnie,ale 4 razy lezalam w szpitalu ze stanem przedrzucawkowym.Na sobote mialam termin,w srode poszlam do szpitala z ogromnym cisnieniem,w czwartek odeszly mi wody a w sobote dopiero urodzilam po ciezkich bolach,tabletkach,pomylce pielegniarki, ktora do tego zaplikowala mi penicyline na ktora bylam uczulona,potem panika,odczulanie,strach,skurcze,a rozwarcie wciaz na 2..Ruszylo na 4 w sobote rano po tabletkach,ale dalej juz nie..Dostalam trzy dawki epiduralu i po tej trzeciej musieli szybko na stol bo mi skoczylo cisnienie i dzieciku spadl pusl,wiec szybko, szybko, i ja bylam taka wystraszona juz ze jak anastazjolog ptal sie mnie czy cos czuje powiedzialam ze tak no to ciach maska na twarz i nie ma Gosi..\No i sie obudzilam widzac nad soba placzacego meza,na szczescie ze szczescia ze ma syna.
No a ja dzis dostalam w koncu papiery na auto, w koncu! hurra bede sie przemieszczac, z drogi ludzie!!!!!