reklama

Mamy z Irlandii!!

Melduje sie i ja.
Dopiero teraz znalazlam chwile,zeby usiasc na neta. Amanda pelna energii, ciagle przezywala dzisiejsze spotkanie. Mowila "ciocie byly, dzidziusie byly,ja robilam amu amu ciuciu(ciasteczka) i pisiu pisiu(malowala)." Wiec pewnie dlugo zajmie jej usypianie, ciezko ostatnio ja wyciszyc na noc. Ale to maz sie meczy, nie ja :-)
Spotkanie super, monia dzieki za goscine, mam nadzieje, ze nie mialas za wiele sprzatania po nas wszystkich!Fajnie bylo zobaczyc dziewczyny i poznac nowe czyli agusiek i martusie.
Oczywiscie zapraszam i do mnie, jesli kiedys sie zdecydujecie dojechac i do Headford. Wtedy mozemy umowic sie najlepiej z ranca np po 10, szybko sie do mnie dojedzie bez korkow, w 15 minutek. Zapraszam jak najbardziej.
Ide teraz wypic jakies piwko.

reklama
Marta przesliczny jest!!! :-)
No Misia, jestem w szoku jak czas leci :szok: Juz 5 miechow! :-)
Ja juz na mojego sie doczekac nie moge :tak:
A moj ma chyba ADHD, bo dosyc, ze caly dzien kopie, to jeszcze w nocy tez :-D:-D:-D
Zmykam, spokojnej nocki ;-)

Jeju,ale u nas wieje:szok:Huczy za oknem,że szok.Samolotu jak ląduje tak nie słychać jak tego targania:szok:Moje chłopisko dziś z pracy wróciło 20:30 i już dętka oczywiście,na kanapie dogorywa:-DCzasem tylko oko otworzy i czekoladkę haps,zarzuci:-DJak dziecko,jak dziecko,albo gorzej:tak:Straszny łasuch!A ja buszuję w necie,to tu,to tam:-D

witam:-)

mój synek kochany dał mamusi pospać w nocy:tak:tylko sie najdł i dalej spał:-)
tylko juz poobgryzał tak brodawki ze krwawią:eek::confused2:a taki to ból ze ledwo wytrzymuje,ale cóż nie mam wyjścia:sorry:

mam pytanko bo mam straszną ochote na karpatke ale nie wiem czy można tak sie obżerać przy karmieniu??:sorry::-p

miłego dnia dziewczynki:-)

witam
ja tylko chcialam wam powiedzien dzien dobry ,.,,[
\moja corcia nie spi..kopie mnie tu mala szantrapa..

Marta mozesz karpatke..bo ona ma krem budyniowy wiec malemu niezaszkodzi

Dzisiaj witam sie jako czwarta...
Niezle:-)
Ada odprawiona do przedszkola, A. w pracy i dzien czas zaczac.
Ja oczywiscie jeszcze w pidzamce siedze ale zapodam sobie kawke i ide sie ogarniac.

Marta, raczej nic malemu po karpatce nie bedzie. Chyba, ze sie okaze, ze ma alergie na nabial (krem czy budyn w srodku chyba jest robiony na mleku???), to moze go wysypac. Ale przynajmniej wtedy bedziesz wiedziala czego na przyszlosc unikac:tak: Takze smacznego i tak na marginesie... Nie wiem czy ta karpatka slodsza czy Twoj Szymonek:-D:-D

witam
ja tylko chcialam wam powiedzien dzien dobry ,.,,[
\moja corcia nie spi..kopie mnie tu mala szantrapa..

Marta mozesz karpatke..bo ona ma krem budyniowy wiec malemu niezaszkodzi

Dzisiaj witam sie jako czwarta...
Niezle:-)
Ada odprawiona do przedszkola, A. w pracy i dzien czas zaczac.
Ja oczywiscie jeszcze w pidzamce siedze ale zapodam sobie kawke i ide sie ogarniac.

Marta, raczej nic malemu po karpatce nie bedzie. Chyba, ze sie okaze, ze ma alergie na nabial (krem czy budyn w srodku chyba jest robiony na mleku???), to moze go wysypac. Ale przynajmniej wtedy bedziesz wiedziala czego na przyszlosc unikac:tak: Takze smacznego i tak na marginesie... Nie wiem czy ta karpatka slodsza czy Twoj Szymonek:-D:-D
dzięki dziewczyny,ciesze sie bo na nic tak nie mam ochoty jak na karpatke:-p

a poza tym ide do domku
3133.gif

reklama
Marta..super..nie ma to jak wracac do sil w domku...a nie w spitalu..i w okncu odpoczniesz i wyspisz sie w wlasnym lozeczku

u nas tez deszcz wiatr deszcz wiatr ...i tak w kolko

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry