asienka_r
mama Ani i Gabrysi
No właśnie sprawdzaliśmy wczoraj i nie zeszło:-(, w taki sposób jak opisałaś.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

A miałam wielki zamiar wyjść w odwiedziny do innej
,ale niestety na chęciach się skończyło,bo już późnawo się zrobiło.Ale najważniejsze,że Radek się z dzieciaczkiem pobawił
.Jak pogoda pozwoli to jutro się wybierzemy do tej,którą miałam odwiedzić dziś.Ale się motam

Nie ma to jak dochodzić do siebie u siebie
Ale jak widzę,Szymon też sra na ich szpital
Pamiętam jak urodziłaś,Marta pisała,że go widziała,że ma takie czarniutkie włoski,a jeszcze nie wiedziała,ze za parę dni wyda na świat jeszcze bardziej kudłatego czarnulka

,a poza tym nigdy pleśniawek nie miało.
.Jeśli ma już większe(bardziej zaawansowane)to sprawdza się gancjana(właśnie mi mamusia podpowiedziała
)
eh fajnie, że jesteś
jak maleństwo?O tym sposobie z siusiu to słyszałamAsieńko-już wcześniej pisałam o starym"babcinym "sposobie na pleśniawki(mój Dawidek miał)-na pieluchę tetrową Maluszek niech zrobi siusiu i tym wyczyść-naprawdę skuteczne,choć brzmi raczej mało smacznie.Jeśli ma już większe(bardziej zaawansowane)to sprawdza się gancjana(właśnie mi mamusia podpowiedziała
)
, fakt, mało smacznie brzmiAsienko - Patryk miał pleśniawki i GP przepisał rewelacyjną maść - po 4 dniach nie było śladu i czytałam w necie, że ona nie powoduje nawrotów.. Daktarin się nazywa![]()
Jasne,że jest ładniutkiMamoAdy,Tichonek(fajniutki nowy nick)i inne Dziewczynki-na razie wrzuciłam 3 do albumu swojego(forumowego)ale jak J zrobi ładniejsze-bo Danielek ładniutkim jest chłopcem to wrzucę na NK
Już sobie zajrzałam do Twojego albumu.A to pierwsze zdjęcie takie wielkie to po to,żeby pokazać jak go ogromnie kochasz?
Nie trzeba,nie trzeba-wiemy o tym

)
...Co do Maleństwa-o dziwo w nocy śpi jak aniołek-wstajemoże ze3 razy na jedzonko...Za to w ciągu dnia różnie bywa-jeden dzień jest kochaniutki i grzeczniutki,tak,że bez obaw jadę np.po Dadzię do przedszkola,drugiego zaś jakby diabełek w niego wstąpił-ledwo odsunę go od cyca i już wyje-jak teraz:-(lecę

Alex2339,dziękujemy za wieści od Ka.M'ci,pozdrów ją od nas i powiedz,że czekamy na następnego foremkowego bobaska
Niestety,Asienko_r ja Ci nie pomogę z Anulkowym języczkiem,z wiadomych powodów-dziecię moje w Polsce było chowane,a poza tym nigdy pleśniawek nie miało.