reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
zsa wcześnie to nie ma co się bać... ja już od 13.11 czekam:eek::sorry:

:no::no::no:
Wiesz Kamcia, ja mam jakies dziwne przeczucie, moze przez to, ze poczulam Alexa bardzo wczesnie i on jest taki silny i sobie wkrecam, ze urodzi sie kilka dni przed terminem :-) Ale to tylko takie moje gadanie.
Takie wyczekiwanie jest chyba najbardziej meczace... Wspolczuje!

Tabasiu kochana Gratuluję awansiku.No no jest się czym chwalic :cool2::tak:
Do żłobka przyjmują od 3 miesiąca właśnie.I naprawdę nie ma co się obawiac nawet tych irlandzkich żłobków.Dziecina będzie pod dobrą opieką a język irlandzki zakorzeni się w nim od maleńkości :-D;-)

Psina dobrze,dziękuję ,że pytasz :sorry:
Właśnie chrapie zagłuszając piosenkę "Kocham Cię jak Irlandię" :eek::eek::-D:-D
Głodomor się z niej zrobił i odzyskała kilogram,który straciła przy chorobie :confused2:
A najlepiej smakuje kurczaczek,a jakże :rofl2:

A ja idę na piwko.Jest mój brat z rodzinką :-)
A dziekuje, wiesz Anineczko awans awansem, ale umowe mam dalej przez agencje :eek: Choc rozmawialam z szefem i wiem, ze jest zadowolony i moja ciaza nie ma na szczescie wplywu na to wszystko :-) Moze za jakis czas da mi umowe... Na razie jestem na trzymiesiecznym okresie probnym ;-) Zobaczymy co bedzie dalej.
Ciesze sie, ze Mila wrocila do formy :-)
Pifffka to bym sie z checia napila :-p
No nic, zmykam nastawic rosol.

milego dzionka wszystkim zycze ;-)

Witam mamunie w jakze wietrzny i deszczowy dzionek.
Moje dziecko po powrocie z Polski sie zbuntowalo i nie bardzo chce spac w dzien.Do tego od jakiegos czasu budzi sie w nocy dokladnie co 2 godziny i to prawie co do minuty:szok:
Jola.24 ja mam ta karuzelke i ona nie gra za glosno(sa tam dwa stopnie glosnosci)ale tak jak napisala lubiczanka tak jest w sam raz dla maluszka.
KaMcia
bidulko,jeszcze tylko troszke i juz bedziesz tulila swoje malenstwo.Powodzonka i trzymaj sie cieplutko:tak:

no wiadomo że to czekanie najgorssze...
ja teżliczyłam że urodzi się przed termiem... bo tak mi lekarze mówili...
ale my się śmiejemy już że moja mama przyjedzie i pojedzie a dziecka ni zobaczy :sorry:
bo jeszcze nie urodzę...:confused2:

Madbebe-już dobranoc?
a no tak, to troche na zas bo wiedzialam ze juz nie zajrze wczoraj:tak:

Madbebe- Ciesze sie, ze moja fota na nk cie natchnela. To byl dobry pomysl na ten pierwszy czas. Choc czasem bylo smiesznie bo rano Aaron znajdowal mnie w lozku Ala, a moje dziecie lezalo rozwalone na naszym lozku!!!:-D Spalismy tak do ukonczenia przez Alexa 2 miesiecy. POtem zostal eksmitowany do swojego pokoju, a my odzyskalismy sypialnie :-)
wlasnie mialam pytac kiedy nalezaloby mala wyprowadzic do siebie.Nie wiem jak to bedzie u nas bo mala strasznie do cyca przyzwyczajona..Poza tym w styczniu ludki na chrzciny sie zjezdzaja a pokoje wolne tylko dwa,wiec malej nie przeprowadze jeszcze,bo nie mam jak...
Dziendoberek

Ale wieje:szok: znowu sie nie wyspalam:no:

Mam kolejne pytanko do was dziewuszki. Kupilismy wczoraj taka karuzele i ona tk cichutko gra i nie wimy czy tak musi byc czy cos jest nie tak:sorry:

Fisher Price Rainforest Musical Mobile – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores

Z gory dziekuje za odpowiedz
A Kamcia juz urodzila?:confused2:
ladna promocja na te karuzele widze, szczesciaro:tak::-)My tez taka mamy jak ktos tam pisal sa dwa stopnie glosnosci.Nam sie ona widzi jak najbardziej bo wlasnie za glosna byc nie powinna.Nasza Wiki tez ja lubi:tak::-)
Boosz jak ja bym chciala na zakupki sie wybrac,a tu dalej zalane:no::wściekła/y::szok:
milego dzionka Wam!
Ciekawe jak tam Tichonek,bo nie ma od niej wiesci.Mam nadzieje ze na wielkie przeszkody nie natrafili i dojechali bezpiecznie..:eek:

wlasnie mialam pytac kiedy nalezaloby mala wyprowadzic do siebie.Nie wiem jak to bedzie u nas bo mala strasznie do cyca przyzwyczajona..Poza tym w styczniu ludki na chrzciny sie zjezdzaja a pokoje wolne tylko dwa,wiec malej nie przeprowadze jeszcze,bo nie mam jak...

Ja tez tak o Alu myslalam. Kazde dziecko na piersi lubi sie do niej poprzytulac. Ale nie docenialam Ala. Okazalo sie, ze wyprowadzenie go do innego pokuju bylo trudniejsze dla mnie niz dla niego;-) Od pierwszej nocy nie bylo problemu z jego spaniem, natomiast ja polowe nocy gapilam sie w monitor od nianki i tak mi bylo pusto bez niego..hehehe. Ale juz nastepnej nocy bylam szczesliwa, ze tak to wszystko zorganizowalam i nie musze sie juz bezszelestnie probowac obrocic w lozku. Im wczesniej sie dziecko eksmituje tym mniej sie przyzwyczai. Takie maluchy jeszcze tak nie kumaja, to tylko nasza wyobraznia:-)

A ja sie chcialam pochwalic, ze dzis Ali pierwszy raz przewrocil sie sam w brzucha na plecy!!:-D
Cwiczenia na macie przynosza wiec szybkie rezultaty:-D

reklama
witajcie dziewczynki w ten super pogodny dzionek mam do was pytanie mam dowod ktory mi pęka i chce go wymienić jak bede w pl i tak sie zastanawiam czy ja musze im oddac ten stary dowod odrazu czy dopiero przy odbiorze nowego????????juz sama w sumie nie wiem:tak:

Do góry