Witam "stare" i nowe foremki
Asienka_r - cieszę się, że Anulka już się pożegnała z pleśniawkami

i fajnie, że wszelakie potrawy możesz wcinać

tym bardziej, że nie chcesz schudnąć..
Sofik - Twoja córa ugryzła Filipka?

nie wierze..ona taka grzeczna

czyżby czasem różki pokazywała...heh..

ale masz śliczny awatar..skąd takie cosik wytrzasnęłaś?
Karolinanicola - co to za zabawy na piłce z córcią? Opowiedz..to może też zastosuję skoro dobre na kręgosłup
Anineczka i
Larcia - pokażcie tatuaże :-) albo chociaż opiszcie gdzie i jak wygląda.. Bo
Misia to wiem, że wytatuowana...;-) Mi się podobają na dolnej części pleców..
Emili78 - córcia się już nie mieści? Ja robiłam w tamtym tygodniu przymiarkę do spacerówki ale stwierdziłam zdecydowanie NIE. Wydaje mi się, że jak będzie siedział sam to wtedy będzie OK.
Kamcia - to wygląda na uczulenie..może serio zrezygnuj z płukania..albo zmień proszek..lepiej zlikwidować przyczynę niż maściami go traktować bezskutecznie zresztą..

ja kiedyś miałam na łokciach - swędziały na maksa.. i też ciężko było znaleść alergent..bo alergia może się pojawić w każdym wieku i to nagle..nawet na coś co wcześniej nie uczulało - tak się wtedy dowiedziałam od pani dermatolog...
A co do Fairy...użyłam ostatnio proszku a potem płynu do płukania..jeju jak bosko pachnie...i jakie mięciusie są ubranka.. normalnie się zakochałam

Ale ostatnio strasznie wrażliwy mam nos. Proszek, którym piorę ubrania zaczął mi śmierdzieć i nie mogę się już doczekać gdy się skończy i kupię nowy...Płyn do płukania też mi coś nie pasi.. Chyba będę wszystkie rzeczy prać w Patryczkowym proszku bo zapach mnie zniewala..

Kurcze..a co z
Ka.Mcią?
Alex pewnie się nie dodzwoniła.. Może kobieta wyłączyła tel. bo potrzebuje troszkę odpocząć z dzidziusiem..