Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to sie ciesze :-) Szybko sie uwinelas z tymi chrzcinamimadbebe dzięki za wsparcie,chrzcin nie dałam sobie zepsuć i super sie dzisiaj bawiłam mimo wszystko,mam super przyjeciół którzy zawsze są ze mną i dzisiaj tez byli;-)
My dopiero na koniec stycznia,ale to dlatego ze chrzestnej nie pasowalo na swieta
Poszla jakas rura na strychu i woda sie normalnie lala ciurkiem z sufitu.W korytarzu stala juz na cm.Szkoda mi kolesia-mlody,widac nie mial kasy zeby ja utrzymac(jeszcze nie wykonczona)a tu taka wtopa.poplynal niezle
Nie wspomne juz o naszym kulawym szczesciu
Bedziemy gnic w tej i odkrecac wode po nocach coby podtrzymac przeplyw
Pod choinke od mojego M dostalam kosz kosmetykow i...cala serie ksiazek Twilight, powiem Wam, ze to nowosc dla mnie, bo nienawidze czytac ksiazek, nie mam do tego cierpliwosci i wogole mnie nie wciaga. Za to jestem maniaczka gazetek babskich i ploteczek :-) Ale...normalnie Wam powiem.....ze film mi sie spodobal i z ciekawosci zaczelam czytac ksiazki i prosze...juz koncze 3czesc hehe :-) A ona w kinach bedzie dopiero w 2010. A ja juz wszystko wiem
Wciagnelo mnie na maxa i zaraz zaczynam czytac 4. 
...
a ze trzeba szykować wyżerke na święta to ja sprytna załatwiłam to za jednym razem:-)z zakupami mam to samo

My też już w domku,odpoczywamy po świętach
Jutro jakieś zakupy trza zrobić bo wszystko wywiozłam do Cork
i znów gotowanie bo okazało się,że będziemy mieli gości w Sylwestra.Fajnie,bo mieliśmy spędzić je sami przed tv
Wyszła taka sytuacja,że ten kuzyn z dziewczyną,u których byliśmy na święta musieli dziś nagle lecieć do Polski,ale wracają w Sylwka i to do Dublina
Mój P ich odbierze z lotniska i razem spędzimy noc sylwestrową u nas,w Nowy rok posiedzą u nas(zresztą chcieli Ikeę zwiedzić,więc jest okazja)i pojadą do Cork 2 stycznia.Super,nie będziemy sami,choć balu żadnego nie przewiduję
Wyżerka,popitki i szklany ekran
Lecę teraz,do juterka(w sumie to już dziś),więc do za kilka godzin
ja tez chcialam tak sie schytrzyć,ale nie wyszlo-chrzestna z Andlii i chciala do polandii na swieta,bo dawno nie byla i itki z moich planow..madbebe ja jeste tego zdania ze dzieciątko trzeba ochrzcic jak najszybcieja ze trzeba szykować wyżerke na święta to ja sprytna załatwiłam to za jednym razem:-)z zakupami mam to samo
ewelcia od jutra problem powróci a wraz z nim mój humor zniknie,nie ukrywam ze przede mną trudne dni i trudne wybory:-(

Dobrze (odpukac) ze mi na gardlo nie siadlo bo z 3ka migdalow zawsze konczy sie antybiotykiem
znajomości nigdy dość. Za oknem brrrr i nigdzie się nie wybieram ostatnio chciałam wyrżnąć jak długa koło schodów tak ślisko
. w dodatku musze wózek nowy kupić bo i hamulec mi się popsuł już całkiem ten wrak się do niczego nie nadaje a popsuł się na tych polskich drogach wszędzie jakieś nierówności.