pauletta82
Sexy Big Mamma
Ja mam M w domku wraca do pracy dopiero po nowym roku także z rzadka zaglądam a i nie zawsze jest wena do pisania :-( ogólnie jakiś taki humor do dupy mam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój J też w domku,w związku z czym do przyszłego tygodnia moje wizyty będą sporadyczneJa mam M w domku wraca do pracy dopiero po nowym roku także z rzadka zaglądam a i nie zawsze jest wena do pisania :-( ogólnie jakiś taki humor do dupy mam
...Ale dam z siebie wszystko

a i seriale powróciły
Martuś-nie będę ukrywać,że jesteś dla mnie jak siostra w wersji Irlandzkiej,bo choć mam 3 i strasznie mi ich brakuje,to jesteś dla mnie taką zastępczą i tu na miejscu:-).I co Ci jeszcze powiedzieć mogę-(choć mówi się łatwo)głowa do góry,byle do przodu...i cokolwiek by się nie działo my jesteśmy tutaj i możesz się zwracać ze wszystkim-jak do siostryja tez nie śpie;-)była lubiczanka u mnie i bardzo podniosła mnie na duchu za co baaaaardzo serdecznie jej dziękuje kochana ty moja
pauletta witam w klubie,ja tez niemam sie z czego cieszyc
gastone myśle ze każda z dziewczyn tak sie objadła ze nie ma siły pisaca i seriale powróciły
![]()

nawet nie wiesz jak mi sie cieplutko na serduszku zrobiłoMartuś-nie będę ukrywać,że jesteś dla mnie jak siostra w wersji Irlandzkiej,bo choć mam 3 i strasznie mi ich brakuje,to jesteś dla mnie taką zastępczą i tu na miejscu:-).I co Ci jeszcze powiedzieć mogę-(choć mówi się łatwo)głowa do góry,byle do przodu...i cokolwiek by się nie działo my jesteśmy tutaj i możesz się zwracać ze wszystkim-jak do siostry![]()
jeszcze raz dziękuje;-)nie wiem co bym zrobiła bez ciebie

Seriali zapomnialam obejrzec...jutro zobacze powtorke Na Wspolnej z rana:-)
:-).
)
.Więc dobrze,że i Ty masz kogoś "na dobre i na złe":-)