Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek
witam
Kamicia chyba ja jako ostatnia ,ale.. najszczersze zyczenia zdrówka, miłosci i spełnienia marzeń
Kamicia chyba ja jako ostatnia ,ale.. najszczersze zyczenia zdrówka, miłosci i spełnienia marzeń
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Eee tam!Nie zazdroszczę,sama jestem sex maszynaTichonek zazdrosci hihih

Glownie bylismy w Bratyslavie i do zwiedzania polecam, bo to piekne miasto.Moj m mnie zszokowal w niedziele bo powiedzial ze na wakacje chce nas zabrac do Slowacji.
A gdzie dokladnie bylas?
Chodzi mi o jakies ciekawe miejsca coby mozna bylo zwiedzic a i odpoczac....
Ok, czekam na telefon i na Ciebie z Igorkiem oczywiscie :-)Mamo Ady - szykuj się na jutro;-) planuję wyjechać z domu ok 10 (jeśli moje dziecię mi nie pokrzyżuje planów...), najpierw załatwię sprawy w Tuam i będę dzwonić do Ciebie![]()
Eee tam!Nie zazdroszczę,sama jestem sex maszyna![]()

Podpytaj prosze....Glownie bylismy w Bratyslavie i do zwiedzania polecam, bo to piekne miasto.
Bylismy tez w Piestanach (nie pamietam dokladnie, jak to sie pisze) i tam sa chyba gorace zrodla- chyba, ze cos pokrecilam. Polecam tez okolice Starej Lubovnej. Sa tam piekne, wielkie jaskinie. To niedaleko przejscia granicznego w Piwnicznej (okolice Starego Sacza).
Jesli chcialabys jakies namiary na naprawde fajne miejsca do zwiedzania czy odpoczynku, to moge spytac mojej dobrej kolezanki. Ona jest Slowaczka i pewnie cos ciekawego poleci...
Ok, czekam na telefon i na Ciebie z Igorkiem oczywiscie :-)
\
Sie mowi sex maszyna... do robienia lodow![]()

....

fajna sprawa-to na grzbietku(i nie mam na myśli zarostu jak u małpy)
:-)