reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Andzulina-wiem co masz na myśli.na szczęście we Franfurcie ja już się czuję jak w domku,więc nie miałam tego szczęścia...Ale pod wielkim wrażeniem tej mapy ciagle jestem...
Didi-może mi też się uda sfotografować mojego chomika jak z tortem tańcuje;)
Emili-faktycznie Twoja niunia gna z tymi ząbkami...
A mój landlord wystawił chatkę na dafcie(jeszcze bez zdjęć)-mam nadzieje,że znajdą się chętni i będziemy mieli luzik...To nic,że sobie wymyslił 4 podwójne sypialnie(Dadzi pokoik jest tak"wielki",że gdyby wstawić do niego podwójne łóżko na nic innego nie byłoby miejsca,i jeszcze internet i tv kablowa.Jak ktos przyjdzie teraz obejrzeć to fakt-i internet mamy i satelitka też wisi,gorzej kiedy już nas tu nie będzie(chybaże jego prezentem dla nowych lokatorów będzie modem;))

Moj m mnie zszokowal w niedziele bo powiedzial ze na wakacje chce nas zabrac do Slowacji :).
A gdzie dokladnie bylas?
Chodzi mi o jakies ciekawe miejsca coby mozna bylo zwiedzic a i odpoczac....
Glownie bylismy w Bratyslavie i do zwiedzania polecam, bo to piekne miasto.
Bylismy tez w Piestanach (nie pamietam dokladnie, jak to sie pisze) i tam sa chyba gorace zrodla- chyba, ze cos pokrecilam. Polecam tez okolice Starej Lubovnej. Sa tam piekne, wielkie jaskinie. To niedaleko przejscia granicznego w Piwnicznej (okolice Starego Sacza).
Jesli chcialabys jakies namiary na naprawde fajne miejsca do zwiedzania czy odpoczynku, to moge spytac mojej dobrej kolezanki. Ona jest Slowaczka i pewnie cos ciekawego poleci...

Mamo Ady - szykuj się na jutro;-) planuję wyjechać z domu ok 10 (jeśli moje dziecię mi nie pokrzyżuje planów...), najpierw załatwię sprawy w Tuam i będę dzwonić do Ciebie:tak:
Ok, czekam na telefon i na Ciebie z Igorkiem oczywiscie :-)

Eee tam!Nie zazdroszczę,sama jestem sex maszyna:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Sie mowi sex maszyna... do robienia lodow:-D:-D:-D

I przepraszam za posta pod postem ale nie potrafie tak zrobic, zeby do poprzedniego postu wkleic cytat. Umiem go ewentualnie zedytowac:baffled::zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Glownie bylismy w Bratyslavie i do zwiedzania polecam, bo to piekne miasto.
Bylismy tez w Piestanach (nie pamietam dokladnie, jak to sie pisze) i tam sa chyba gorace zrodla- chyba, ze cos pokrecilam. Polecam tez okolice Starej Lubovnej. Sa tam piekne, wielkie jaskinie. To niedaleko przejscia granicznego w Piwnicznej (okolice Starego Sacza).
Jesli chcialabys jakies namiary na naprawde fajne miejsca do zwiedzania czy odpoczynku, to moge spytac mojej dobrej kolezanki. Ona jest Slowaczka i pewnie cos ciekawego poleci...

Ok, czekam na telefon i na Ciebie z Igorkiem oczywiscie :-)
Podpytaj prosze....

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Sie mowi sex maszyna... do robienia lodow:-D:-D:-D
\
:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:
Widze ze non-stop temat futra...najlepiej bedzie jak ja kupie to futro i bedzie pos prawie ...a pozniej najwyzej Tichonkowi podrzuce...:-D....

Musialam z mlodym po 16 wyjsc na dwor bo darl sie jak szalony...masakra...zimno a on na dworze moglby siedziec caly dzien:baffled:

Tichonek-a no pewnie,że jesteś sex maszyna i podejrzewam,że nie tylko do lodów:tak::-D:-D
a co od futra chcesz:dry:fajna sprawa-to na grzbietku(i nie mam na myśli zarostu jak u małpy)
Ewelcia-no już niech Ci będzie,niech stracę i podwiozę Ci to futerko:tak::-)
Pauletta-dobrze,że Ci się choć na forum humor poprawia:happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry