Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-(Na pocieszenie tylko tyle,że o rok młodszego i w dieslu...Fu..k
strzyka mnie ,że hej...I tak muszę trzymać kciuki,żeby bez auta nie zostać,bo to dla mnie największy koszmar

)
Asieńko-uuuu,to u nas kiepściuchno-nie ma bata,żeby j się chciało zmieniać wodę raz w tygodniu.Ale dzięki temu preparatowi woda jest czysta naprawdę długo![]()
i ma dobrą rękę do roślin, w domu to taki busz był, że
. Tylko tu ciężko dorwać jakieś fajne roślinkiEwentualnieno ale tak czy siak wpierw dryndnij bo to wszystko zależy od Zuzi jak jutro będzie traktować mamę
a ja rano na 9 mam wizyte w szpitalu ;-)
ja mam być na westside o 13.30, więc ok tej godzinki zadzwonię i możemy spotkać się po drugiej stronie koło dunnsa![]()
a Pauletta jesli bedzie sie dobrze czula to do nas dolaczy;-) ok? Co Wy na to? Tylko wez maly wozek coby wszedl do mojej corsiny hihihi
zobaczysz bedzie jak z chatka znajdziecie ładniejszy i fajniejszy

moj maly tez ma straszny katar i nic nie pomaga
nie moze biedny spac, co ide do niego zobaczyc to spi zlozony wpol:-( dzis zakupilam karwol i mu wysmarowalam w lóżeczku...zobaczymyTo musi być jakiś irlandzki specyfik, bo w Polsce nie widzieliśmy, jak mówiłam M, to się pytał, co to za preparat. Na szczęście nasze małe,ale i tak woda co tydzień będzie zmieniana:-), dla M to sama przyjemność grzebanie w akwai ma dobrą rękę do roślin, w domu to taki busz był, że
. Tylko tu ciężko dorwać jakieś fajne roślinki
A ja Ci Andzuliny nie oddamHejka :-)
Andziulinka ja Ciebie zbiore do siebie jutroa Pauletta jesli bedzie sie dobrze czula to do nas dolaczy;-) ok? Co Wy na to? Tylko wez maly wozek coby wszedl do mojej corsiny hihihi
![]()
przyjedź swoją corsiną do MB a ja jeszcze frog zabiorę te biegające Wiktorki sobie polataja a my sie kawusi napijemy 

A ja Ci Andzuliny nie oddam![]()
przyjedź swoją corsiną do MB a ja jeszcze frog zabiorę te biegające Wiktorki sobie polataja a my sie kawusi napijemy
Lubiczanka a czy Wy nie mogliście najzwyczajniej w świecie zrezygnować ze sprzedaży waszego autka![]()
Jak bedziesz juz w tym Dublinie to moze jakas kawke razem wypijemy,jak cos to moge podjechac do centrum.
A ja Ci Andzuliny nie oddam![]()
Lubiczanka a czy Wy nie mogliście najzwyczajniej w świecie zrezygnować ze sprzedaży waszego autka![]()

;-)
;-) a jeden dzien przezyjesz ;-)