Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lubiczanko otoz do Dublina mozecie jechac swoja trasa ale wracac inna;-)autostrada z Dublina jedzie sie 1h,tylko 5km trzeba sie wrocic,ale i tak szybciej niz pojechac stara drogaDziewczynki-będę płakać...Sprzedaliśmy naszego opelka,bo chciałam kupić trajetka-a tu Pi.a..Gość opchnął moje autko i najzwyczajniej w świecie nie mamy kaski na droższego...i teraz J pojechał obejrzeć.....ciiiiszaaaa-opla zafirę:-(Na pocieszenie tylko tyle,że o rok młodszego i w dieslu...Fu..k
strzyka mnie ,że hej...I tak muszę trzymać kciuki,żeby bez auta nie zostać,bo to dla mnie największy koszmar
Ewelcia-sprawdzę jak się ma trasa przez Twoje miasteczko do tej dublińskiej(że nadrobić kilka km trzebaby było to jasne,ale przeszkolę mapę sprawdzając ile-a swoja drogą mapa też pojechała z zafirką,i płyty też)
![]()
;-)....Ja dzis kupilam olbas oil i skropilam pieluszke i zarzucilam na grzejnik....i jedna krople na przescieradlo puscilam.Ewelcia wiem co przezywaszmoj maly tez ma straszny katar i nic nie pomaga
nie moze biedny spac, co ide do niego zobaczyc to spi zlozony wpol:-( dzis zakupilam karwol i mu wysmarowalam w lóżeczku...zobaczymy
pozdr
Milo, ze moj serniczek smakowal ale i Twoje rafaello bylo pychotka:-)
...co sie najbardziej Pauletty tyczy

Milej i stosunkowo udanej nocy...co sie najbardziej Pauletty tyczy
![]()

;-)

sprzątałam łazienkę po fryzjerskich zabiegach na moim synku
i musze pochwalic mojego Zucha
zawsze obcinanie było gehenną wył szarpał się itp. dzisiaj dopiero zaczął przy końcówce się wyrywać jak zaczęły już go strasznie włosy drażnić
ale przytuliłam do siebie i takiego wtulonego jako tako udało mi się dokończyć ;-) fakt nie jest to mistrzostwo świata ale wygląda chyba lepiej jak poprzednim razem wtedy od początku do końca były wywijańce z nim takie że szok
dobra musze iść dokończyć tą łazienkę została mi podłoga później kąpiel być może małe bara bara bo coś nawet fizycznie w miarę się czuję 

A co Ty do tej pory ukrywałaś tu przed nami swoje talenty fryzjerskie
Nieładnie, nieładnieMoniak82..a Ty co tak siedzisz cicho ...a na spotkanko sie nie piszesz bo odwiedze Cie z jakas mamuska na Frenchparku![]()
)A tak pozatym to będzie dobra trasa na doskonalenie Twoich umiejętności za kółkiem bo widzę że jak do tej pory to tylko mamuśki z Galway nawiedzasz
Zawsze też możemy zaliczyć Oranmorskie busy bees. Ja wybieram się tam z moją pannicą gdzieś w przyszłym tygodniu. Dużo zdrówka dla dzieciaczków oby im szybko przeszło
podłanczam drukarke,instaluje a tam komunikat ze drukarka w windows 7 nie działa
bo za stare oprogramowanie
szlag by to
i co teraz mam sobie nową kupic
zawsze pod górke

.Jakby co to faktycznie rzucisz mi jakiś namiar i może kaweczkę(której nie pijam)sobie strzelimy
.GPSa dziś zaprzęgę do roboty i sobie wszystko posprawdzam
;-)

nie wiecie jak można zainstalowac drukarke
jeśli nie jest przystosowana do windows 7
no wlasnie ..plesniawka..nie pomyslalam o tym..ale ale jak moglam skoro nigdy nie widzialamDidi-ja rowniez zycze duzo zdrowka dla dzieci.Moja niunia kiedys tez miala takie biale krostki na jezyczku(plesniawke)
Witam z wieczorka drogie mamy
Pauletta efektywnej nocyA co Ty do tej pory ukrywałaś tu przed nami swoje talenty fryzjerskie
Nieładnie, nieładnie
Didi i wszystkie chętne mamuśki zapraszam serdecznie na kawkę i coś dobrego do tej kawki się napewno znajdzie( jeśli uprzedzicie o nalocie wcześniej)A tak pozatym to będzie dobra trasa na doskonalenie Twoich umiejętności za kółkiem bo widzę że jak do tej pory to tylko mamuśki z Galway nawiedzasz
Zawsze też możemy zaliczyć Oranmorskie busy bees. Ja wybieram się tam z moją pannicą gdzieś w przyszłym tygodniu. Dużo zdrówka dla dzieciaczków oby im szybko przeszło
Ja jeszcze rundkę literaków zaliczę i zmykam spaćku Miłej nocki dla wszystkich życzę
obys miala racje ..bo mam dosyc zimnawiosna kochane wiosna!!!!ma byc ładnie przez najbliższe dni![]()