reklama

Mamy z Irlandii!!

madbebe ja dojde jak to zainstalowac ale potrzebuje na to czasu którego mi ostatnio brakuje :(taka piękna pogoda ze w domku sie nie chce siedzec

Damian był wczoraj u dentysty a dzisiaj go ten sam ząb boli więc w domu został

reklama
Tichonek-kochana ja już wszystkie sypialnie posprzątałam,kuchnię,śmieci wyrzuciłam-3 kart.makulatury.,pomyłam naczynka,pranie wstawiłam(niestety niszczęsnej wody brak,więc poczeka gdzieś do 2giej),dzieci wysłałam w pełnym rynsztunku do Marty i padłam przed kompem...a i w międzyczasie papu dla Danielka przygotowałam,coby się nie rozbeczał kiedy wstanie,że nic poza cycem nie ma.Gratuluję udanych negocjacji-tak to można sobie mieszkać,niech no tylko faktycznie się wezmą za to,co w ich obowiązku leży
Asieńko-ja chętna jestem,ba-nawet bardzo...A może by tak to Wasze spotkanko zorganizować na 11-go?Tylko ja z ogonkiem(czyt.caaaała familia),więc sama nie wiem:/
Madbebe-obiecuję niezwłocznie Cie poinformować kiedy tylko będzie znana data mojego nalotu na galweyowskie strony:)
Andzulina-jak pokornie się zgadzasz na wszystko,i jak rozchwytywana jesteś...Chętnie poznam osobiście obiekt takiego zainteresowania:D
A jak już mowa o Galweyowskich stronach,to może uda mi się namówić J na wypad kilkudniowy(weekendowy)jak będzie jakiś bank hollyday...W jakimś BB się zatrzymamy i będzie okazja do poznania większego grona Pań:)

Lubiczanko jak sie zdecydujecie to daj znac...a jaks ie nie zdecydujecie to tez;-):-D.
aaa Ty nie zapominaj bo 11 to Ty mnie mialas nawiedzic:-D:-D:-D
No tak dzieci wyslalas do Marty u siebie najpierw posprzatasz a pozniej u niej;-):-D
MArta kombinuj moze ci sie uda zainstalowac:tak:...
Ciekawa jak tam Pauletta,a moze juz na porodowce lezy:-D:-D
Tichonku fajnie ze macie mniejszy rent....ciekawe kidys wezma sie za ten sufit?
MamoAdy no to ja juz nie wiem...co z tym privem sprobuje wyslac jeszcze raz..a jak nie pojdzie to napisze tutaj,albo dasz mi nr tele.i sms Ci wysle;-)

U ans nocka dzis o niebo lepsza....od 20:30 do 23 budzils ie 2 razy a pozniej dopiero pobutka o 3 i o 8:15:-)
Lece mlodemu jogurt naszykowac

Witam po dlugiej nieobecnosci
Roznie to u nas z organizacja, choc ostatnio o niebo lepiej, po przeczytaniu ksiazki "Jezyk niemowlat" wprowadzilismy kilka zmina w zycie jak np samodzielne zasypianie:-)
Czekamy na paszport, juz nam przyslali list zeby doslac p 60 lub cos takiego i znowu czekamy, mam nadzieje ze sie wkoncu doczekamy bo bilety na wielkanoc do Pl w ciemno kupilam:sorry2:
Planujemy chrzciny na wielkanoc,moze sie uda:-)
Milego dnia kobietki

ewelcia ja dzieci "wywiozłam" do szkoly a teraz sama sprzątam:tak:a z drukarką kombinuje ale cos mały marudzi:baffled:

a teraz przyznac sie która to mi powiedziała ze kaszka ryżowa zatwardza????:dry:tak mi sie po niej mały zwalil że musze teraz salon wietrzyc:errr:

reklama
MamoAdy wyslalam Ci e-maila.
Jola witaj!
Fajnie ze u Was wszystko ok,na pewno paszport nie dlugo Wam przyjdzie:tak:

u nas tez slonko swieci,ale jeszcze bialo jest na dworzu bo przymrozek byl

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry