reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Pauletta,faktycznie fantastyczną grę wstępną Wam zafundowałaś i te słodkie słówka:-D
A co do mody tutejszej się nie wypowiadam.Od razu widać jak idzie "Nieiryska"

sukces:-)ale w połowie:sorry2:oprogramowanie zainstalowane ale kabel USB mi siadł bo aż mnie prąd kopnął:szok:no i dlatego system mi jej nie znalazł:no:musiało sie jakieś spięcie zrobic:tak:

lubiczanka ja nawet dzisiaj moge iśc do pracy na popołudnia:-)nawet jeśli tylko do czerwca:tak:
:sorry2::sorry2:Marta,Ty dziewczyno się przyznaj coś takiego narobiła złego w swoim życiu,że Cię wszystkie plagi świata wciąż dopadają?:baffled::-D
A o tej pracy to też sobie od razu o Tobie pomyślałam,że może byś wskoczyła na to miejsce:tak:
Lubiczanko,toż to prawie historia jak z jakiegoś horroru:szok:To co?Ten robal w powiekę ją użarł i przez nią się do oka dostał czy jak?Ja na miejscu tej kobiety już bym dziecko kazała operować,nie ma co czekać!A jak faktycznie się rozlezą po głowie?!:szok::szok::szok:

:szok::wściekła/y:qrcze Wy tez tak macie ze jak multicytat robicie czy jak to sie zwie to macie multicytat z calego dnia??:szok::szok:Mnie sie wklejaja te posty,ktore wczesniej zaznaczalam i juz na nie odpowiedzialam:angry:

Bardzo dziekuje za pomoc madbebe;-). Ile czasu czekalas na test praktyczny?
Mialas tlumacza? Czy jest trudno? :-p:rofl2:
:zawstydzona/y::sorry2:nie pamietam dokladnie jak dlugo czekalam po wyslaniu aplikacji,ale chyba jakies 10tyg. po ktorych dosytalam list z terminem egzaminu (list przyszedl jakies 4-5tyg przed egzaminem).
Tlumacza nie mialam:no:
Przed jazda jest egzamin teoretyczny- 10 pytan ogolnych (dostalam je od instruktora) plus pytania o znaki drogowe;pozniej idziesz z gosciem do auta,otwierasz maske i padaja pyt. typu,gdzie sie wlewa olej,plyn chlodniczy,plyn do skryskiwaczy itp. Nastepnie odbywa sie egz.praktyczny,ktory trwa do 45min. Czy trudno.Ciezko powiedziec,zalezy od tego jakie masz podejscie do prowadzenia auta-czy jest to dla Ciebie stres,czy jezdzisz odwaznie i panujesz nad samochodem itp. Jesli 'umiesz' jezdzic,nie jest trudno. Mozesz popelnic do 8mu bledow mniejszej wagi (sa 3 typy bledow-koles w czasie jazdy wypelnia karte egzaminu zaznaczajac bledy itp.) wiec tez nie musisz jechac bezblednie. Ogolnie polecam wyjezdzic chociaz godzine z instruktorem-jak dla mnie bylo to baaardzo pomocne:tak:

madbebe ja dojde jak to zainstalowac ale potrzebuje na to czasu którego mi ostatnio brakuje :(taka piękna pogoda ze w domku sie nie chce siedzec

Damian był wczoraj u dentysty a dzisiaj go ten sam ząb boli więc w domu został
to rzeczywiscie wrzuc na luz z ta drukarka i korzystaj ze slonca.Jak Cie kabel USB kopnal:szok:Dzizas!moje sa mniej zlosliwe ;-):-)

Madbebe-obiecuję niezwłocznie Cie poinformować kiedy tylko będzie znana data mojego nalotu na galweyowskie strony:)

A jak już mowa o Galweyowskich stronach,to może uda mi się namówić J na wypad kilkudniowy(weekendowy)jak będzie jakiś bank hollyday...W jakimś BB się zatrzymamy i będzie okazja do poznania większego grona Pań:)
wlasnie tez myslalam cobyscie na jakis weekendzik wpadli:tak:ja mam wolne...zaraz zaraz 2lozka single+jeden materac single+lozko double wiec problemu nie widze:no: Przy okazji i ja bym reszte mamek poznala bo samej to mi ciezko sie wybrac:sorry2::zawstydzona/y:
misia - bo to nie tak do konca po drodze ale kierunek ten sam,prawie:sorry2: Z Headford Rd.trzeba odbic na Tuam Rd :tak: W takim razie wybierzcie sie specjalnie do nas :rofl2::tak:

tichonku niestety pech powrócił :( a z tą pracą to by super było bo bym sie z K wymieniała i z nikim obcym nie zostawiała Szymcia :)
u mnie dziś karkowka pieczona ale stary sie ucieszy :D

Witam mamunie.U nas dzis kiepski dzien.Wczozraj ja mialam migrene,dzismaz chory obloznie nie poszedl do roboty, umiera.Dziecko nie spalo od 3 rano do 6 potem poszedl w kime i do 12 spal.Ja czuje sie wyrzygana.bleeeee Uciekam co jesc..

Gastone- pokazalabys swoj brzusio......ciekawa jestem jaki juz duzy....Dbaj o Was :)

Pauletta- no moze i bym wpadla ale o ktorej godzince?

Wow...wlasnie sie skapnelam,ze mam miesiecznice slubu..ahahahaha....coz za staz!!!

ewelcia ja dzieci "wywiozłam" do szkoly a teraz sama sprzątam:tak:a z drukarką kombinuje ale cos mały marudzi:baffled:

a teraz przyznac sie która to mi powiedziała ze kaszka ryżowa zatwardza????:dry:tak mi sie po niej mały zwalil że musze teraz salon wietrzyc:errr:
To ja:sorry2:
Ale ja pisalam o kleiku ryzowym a ty chyba kaszke mleczno- ryzowa dawalas???

Ewelcia-a no właśnie tak jak Marta pisała,ja tylko wysłałam dzieci,ażeby z uprzejmości sąsiadki skorzystały i do szkoły pojechały:)Pamiętam o 11-tym,pamiętam i napewno Cię poinformuję co i jak:)
Marta-hahahahahaha:DDaniel też się właśnie "skupia"
Wyobrazcie sobie była u mnie babka,która zajęła moje miejsce na czas mojego macierzyńskiego.Musi lecieć z córką(5 lat) do domu-na Ukrainę,bo 2tyg.temu coś małą urzarło w oko i jak się potem okazało złożyło jajo w środku(na białku,ale nie do wyciągnięcia bo pod błonką)...Masakra-3 razy byli juz w szpitalu,nawet we wtorek miała być operacja,ale lekarze stwierdzili,że robal zniknął-a dziś znowu oko napuchniete i robal się znalazł.Żadnego rentgenu jej nie zrobili-przecież to może być wszędzie w głowie-i nie wiadomo ile.Normalnie mnie ciary przechodzą.No i w związku z jej wyjazdem pytała mnie czy wrócę wcześniej do pracy.Ale nie ędę ukrywać,że wolałabym dostać odprawkę i p45:)Zo0baczymy-w każdym bądz razie napewno przed 1szym czerwca do pracy nie wrócę:P
Aaa to ja chyba zle zrozumialam:sorry2:
Czytalam szybko i myslalam ze Ty odeslalas dzieci do Marty zeby spokojnie posprzatac:rofl2:
Jeja coz za masakra z ta mala:szok::szok::szok:
Jak oni mogli dobrze malej nie zbadac i wypuscic do domu:wściekła/y::angry:ach oni zawsze wiedza lepiej....znaja sie ale chyba na kurzych jajach:wściekła/y:

Od jutra oficjalnie mieszkam w knocknacarra na manor court :-) Sorrki, nic wiecej nie napisze, mam mnostwo pakowania,przewozenia itp. Neta tez nie bede miala przez jakis czas. ok uciekam pa
larcia super ze wrszcie znalezliscie cos odpowiedniego dla siebie:-)

sukces:-)ale w połowie:sorry2:oprogramowanie zainstalowane ale kabel USB mi siadł bo aż mnie prąd kopnął:szok:no i dlatego system mi jej nie znalazł:no:musiało sie jakieś spięcie zrobic:tak:

lubiczanka ja nawet dzisiaj moge iśc do pracy na popołudnia:-)nawet jeśli tylko do czerwca:tak:
Marta dobrze ze nic Ci sie nie stalo:tak:
Ty to jak zwykle masz jakies problemy....:dry:
A mialo byc juz lepiej od poczatku roku....moze druga polowa roku bedzie lepsza...czego ci zycze oczywiscie...

Andzulina ja mysle ze one lubia Twoje "wypieki";-):-D
Misia nie popuszczaj tylko ucz mlodego zasypiac w lozeczku,jak raz sie poddasz to on zauwazy ze moze z toba walczyc i bedzie wiedzila ze on wygra ta walke....
Moj nawet nie chce z nami lezec....
Tzreba byc konsekwentym w tym co sie robi;-):tak:
a zabralam smoka i koniec nie ma.
Zabralam butelke od picia i dalam niekapka i jeden dzien prawie nic nie pil ale na drugi juz tak,nauczyl sie i jest git:tak:

EDIT:
Mamo Ady wyslalam Ci e-mail :)

Ostatnia edycja:
Jak oni mogli dobrze malej nie zbadac i wypuscic do domu:wściekła/y::angry:ach oni zawsze wiedza lepiej....znaja sie ale chyba na kurzych jajach:wściekła/y:
No chyba tylko na kurzych bo już robaczych nie!:no:
Marta dobrze ze nic Ci sie nie stalo:tak:
Ty to jak zwykle masz jakies problemy....:dry:
A mialo byc juz lepiej od poczatku roku....moze druga polowa roku bedzie lepsza...czego ci zycze oczywiscie...
Ty jej nie strasz,że dopiero druga połowa roku:sorry2:To jeszcze kilka miesięcy:baffled::-D

:szok::wściekła/y:qrcze Wy tez tak macie ze jak multicytat robicie czy jak to sie zwie to macie multicytat z calego dnia??:szok::szok:Mnie sie wklejaja te posty,ktore wczesniej zaznaczalam i juz na nie odpowiedzialam:angry:
:tak::tak:Ja też tak mam:dry:Muszę najpierw kasować te cytaty,na które wcześniej odpowiadałam i dopiero mogę nowego posta z aktualnymi cytatami pisać:wściekła/y:
Może trzeba dać cynk adminowi?Anineczka,Kasia Irlandka meldujemy posłusznie ,że się coś rypnęło,a tak wcześniej nie było:no:

reklama
Tichonku administratorzy non stop walczą z tym by forum działało bez zarzutów.Troszkę cierpliwości i wyrozumiałości.Oczywiście zgłoszę Wasz problem do adminów :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry