Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

sukces:-)ale w połowieoprogramowanie zainstalowane ale kabel USB mi siadł bo aż mnie prąd kopnął
no i dlatego system mi jej nie znalazł
musiało sie jakieś spięcie zrobic
lubiczanka ja nawet dzisiaj moge iśc do pracy na popołudnia:-)nawet jeśli tylko do czerwca![]()

Marta,Ty dziewczyno się przyznaj coś takiego narobiła złego w swoim życiu,że Cię wszystkie plagi świata wciąż dopadają?

To co?Ten robal w powiekę ją użarł i przez nią się do oka dostał czy jak?Ja na miejscu tej kobiety już bym dziecko kazała operować,nie ma co czekać!A jak faktycznie się rozlezą po głowie?!

qrcze Wy tez tak macie ze jak multicytat robicie czy jak to sie zwie to macie multicytat z calego dnia??
Mnie sie wklejaja te posty,ktore wczesniej zaznaczalam i juz na nie odpowiedzialam
Bardzo dziekuje za pomoc madbebe;-). Ile czasu czekalas na test praktyczny?
Mialas tlumacza? Czy jest trudno?![]()

nie pamietam dokladnie jak dlugo czekalam po wyslaniu aplikacji,ale chyba jakies 10tyg. po ktorych dosytalam list z terminem egzaminu (list przyszedl jakies 4-5tyg przed egzaminem).

to rzeczywiscie wrzuc na luz z ta drukarka i korzystaj ze slonca.Jak Cie kabel USB kopnalmadbebe ja dojde jak to zainstalowac ale potrzebuje na to czasu którego mi ostatnio brakujetaka piękna pogoda ze w domku sie nie chce siedzec
Damian był wczoraj u dentysty a dzisiaj go ten sam ząb boli więc w domu został
Dzizas!moje sa mniej zlosliwe ;-):-)wlasnie tez myslalam cobyscie na jakis weekendzik wpadliMadbebe-obiecuję niezwłocznie Cie poinformować kiedy tylko będzie znana data mojego nalotu na galweyowskie strony
A jak już mowa o Galweyowskich stronach,to może uda mi się namówić J na wypad kilkudniowy(weekendowy)jak będzie jakiś bank hollyday...W jakimś BB się zatrzymamy i będzie okazja do poznania większego grona Pań![]()
ja mam wolne...zaraz zaraz 2lozka single+jeden materac single+lozko double wiec problemu nie widze
Przy okazji i ja bym reszte mamek poznala bo samej to mi ciezko sie wybrac

Z Headford Rd.trzeba odbic na Tuam Rd
W takim razie wybierzcie sie specjalnie do nas 

To jaewelcia ja dzieci "wywiozłam" do szkoly a teraz sama sprzątama z drukarką kombinuje ale cos mały marudzi
a teraz przyznac sie która to mi powiedziała ze kaszka ryżowa zatwardza????tak mi sie po niej mały zwalil że musze teraz salon wietrzyc
![]()

Aaa to ja chyba zle zrozumialamEwelcia-a no właśnie tak jak Marta pisała,ja tylko wysłałam dzieci,ażeby z uprzejmości sąsiadki skorzystały i do szkoły pojechałyPamiętam o 11-tym,pamiętam i napewno Cię poinformuję co i jak
Marta-hahahahahahaDaniel też się właśnie "skupia"
Wyobrazcie sobie była u mnie babka,która zajęła moje miejsce na czas mojego macierzyńskiego.Musi lecieć z córką(5 lat) do domu-na Ukrainę,bo 2tyg.temu coś małą urzarło w oko i jak się potem okazało złożyło jajo w środku(na białku,ale nie do wyciągnięcia bo pod błonką)...Masakra-3 razy byli juz w szpitalu,nawet we wtorek miała być operacja,ale lekarze stwierdzili,że robal zniknął-a dziś znowu oko napuchniete i robal się znalazł.Żadnego rentgenu jej nie zrobili-przecież to może być wszędzie w głowie-i nie wiadomo ile.Normalnie mnie ciary przechodzą.No i w związku z jej wyjazdem pytała mnie czy wrócę wcześniej do pracy.Ale nie ędę ukrywać,że wolałabym dostać odprawkę i p45Zo0baczymy-w każdym bądz razie napewno przed 1szym czerwca do pracy nie wrócę
![]()

ach oni zawsze wiedza lepiej....znaja sie ale chyba na kurzych jajach
larcia super ze wrszcie znalezliscie cos odpowiedniego dla siebie:-)Od jutra oficjalnie mieszkam w knocknacarra na manor court :-) Sorrki, nic wiecej nie napisze, mam mnostwo pakowania,przewozenia itp. Neta tez nie bede miala przez jakis czas. ok uciekam pa
Marta dobrze ze nic Ci sie nie stalosukces:-)ale w połowieoprogramowanie zainstalowane ale kabel USB mi siadł bo aż mnie prąd kopnął
no i dlatego system mi jej nie znalazł
musiało sie jakieś spięcie zrobic
lubiczanka ja nawet dzisiaj moge iśc do pracy na popołudnia:-)nawet jeśli tylko do czerwca![]()

No chyba tylko na kurzych bo już robaczych nie!Jak oni mogli dobrze malej nie zbadac i wypuscic do domuach oni zawsze wiedza lepiej....znaja sie ale chyba na kurzych jajach
![]()

Ty jej nie strasz,że dopiero druga połowa rokuMarta dobrze ze nic Ci sie nie stalo
Ty to jak zwykle masz jakies problemy....
A mialo byc juz lepiej od poczatku roku....moze druga polowa roku bedzie lepsza...czego ci zycze oczywiscie...
To jeszcze kilka miesięcy

qrcze Wy tez tak macie ze jak multicytat robicie czy jak to sie zwie to macie multicytat z calego dnia??
Mnie sie wklejaja te posty,ktore wczesniej zaznaczalam i juz na nie odpowiedzialam
![]()

Ja też tak mam
Muszę najpierw kasować te cytaty,na które wcześniej odpowiadałam i dopiero mogę nowego posta z aktualnymi cytatami pisać