misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
Anineczka- ale chodzi Ci czy mam ich wiecej czy ten Twoj? Bo ten Twoj to juz dawno odebrany- swoja droga napisz czy jest ok. A wieciej nie mam....narazie....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no w końcuWitam wszystkie forumowiczki:-)Zagladalam tu pare razy i widze,ze bardzo tu u Was sympatycznie i wesolo.Chetnie przylacze sie czasem do pogaduchy z Wami.Mieszkam w Galway,mam juz jednego lobuza,a za 9dni powinien dolaczyc do nas drugi:-)No i sie zacznieDlatego pomyslalam,ze dobrze bedzie sie tu czasem odezwac,tak zeby sie oderwac od prac domowych,no i poradzic doswiadczonych mam.Pozdrawiam

już myślałam, że nigdy się nie odezwiesz
a dla reszty mam info - bo my znamy się z Salii osobiście od listopada 2006
Gastone - ja brałam dodatkowo witaminy Prenatal (z PL) i magnez (kupiłam tutaj w farmacji - Magnesium bodajże się nazywał...)Mamunie tylko na was moge liczyc.Powiedcie mi kochane czy ktoras z was brala witaminy w ciazy i dodatkowo magnez? Zastanawiam sie nad magnezem bo nikt nie kazal mi go brac a czuje ze powinnam,wszedzie pisze ze w ciazy blizniaczej potrzeba go wiecej.Zastanawiam czy jak wezme gona wlasna reke moze mi zaszkodzic? Brala ktoras z was sama z wlasnej woli? Jesli tak to jaki polecacie? Pytam tez o witaminy bo w witaminach magnez jest ale chyba dodatkowy mozna brac?sama nie wiem...

więc kto wie - może będziecie razem na porodówce
a z tym ciastem, to mnie sprzedałaś
głupio mi teraz, że nie miałam więcej, żeby poczęstować inne dziewczyny:-( ale tylko tyle udało mi się uratować przed moimi łasuchami
a że ty w ciąży i miałaś obiecane... to przywiozłam....

No to superSzczerze mówiąc mi pasi to zoo-wtedy J ze starszakami mógłby sobie połazić i nie czułby się skrępowany,że sam na tyle pań(choć on do wstydnisi nie należy)ale Wy decydujecieEwelcia-zgarnę Cię,zgarnę(o ile będę miała czym)

:-):-)

ja bralam Aspargin-napomknelam tylko o tym GP i sprzeciwu nie byloMamunie tylko na was moge liczyc.Powiedcie mi kochane czy ktoras z was brala witaminy w ciazy i dodatkowo magnez? Zastanawiam sie nad magnezem bo nikt nie kazal mi go brac a czuje ze powinnam,wszedzie pisze ze w ciazy blizniaczej potrzeba go wiecej.Zastanawiam czy jak wezme gona wlasna reke moze mi zaszkodzic? Brala ktoras z was sama z wlasnej woli? Jesli tak to jaki polecacie? Pytam tez o witaminy bo w witaminach magnez jest ale chyba dodatkowy mozna brac?sama nie wiem...

:-)lubiczanko-a jakie autko zakupiliscie?Tabasia wszystko będzie dobrzeDziewczynki mam cesarke 10 marca. Prosze trzymajcie za nas kciuki! Bardzo sie boje...![]()
zobaczysz;-) Życzę szczęśliwego rozwiązania!A jednak wyniki nadal masz takie sobie:-(A już myślałam,ze będą tym razem dobre...Nic,następnym razemHej hej
Ja jak zwykle sto lat za murzynami.
Miałam takiego fajnego długiego posta do każdej prawie z Was a przyszła moja Agutka klik i nie ma dobra jest bo nie wiem co ona nacisneła.
Więc tak w skrócie kochane, jak na razie to latam z teściowa to tu to tam i dni uciekają. Wyniki mam w normie ale wciaż obejmuje te niskie granice ;-(
Tichonku , Lubiczanko dziewczyny kiedy to spotkanko w swords i gdzie chetnie sie na nie pisze.
Witam też nową foremke. Co za niesprawiedliwośc a gdzie dziewczyny ze Swords wszystkie tam to galway okupujecie a tu w nasze progi zapraszamy
O musze leciec kupa wzywa i tyle moge sobie podzialać
zobaczysz;-)
Oj,juz nie pamiętam kiedy ostatnio byl taki grzeczny.Pewnie dlatego ,ze może dotrzeć wszędzie sam i ma tak wiele atrakcji wokół
A mi się już skończyła laba i muszę mieć go cały czas na oku... Ciągle tylko wstawałby podtrzymując się wszystkiego co ma w zsięgu... Tylko to jego jedzenie jeszcze mnie martwi:-(Butla nadal tylko z czekoladowa kaszką ,nakupiłam wszystkie inne smaki jakie tylko były ale on nie chce
Pewnie wkrótce i to czekoladowe mu sie znudzi i może skusi się na inne...mam nadzieję.No i do obiadków też go trzeba namawiać,raz chce raz nie....
Ech,oby mu to szybko mineło

Drugi raz w zyciu zrobilam pierogi. Nawet wyszly, chociaz mam wrazenie, ze moja mama i babcia robia lepsze...

Dziwne, bo nie mam zadnego komunikatu na BB, ze dostalam wiadomosc... Tak czy inaczej, jutro wysylam folder:-)
Umiemy się razem pośmiać,ale i popłakać
Takie my:do tanca i do różańca
Mam rację,co foremki?
Ale Lubiczanka wizytę ma w konsulacie 15:30,zanim ją zakończy i dojedzie do zoo,która może być?16:30,później?Bo zoo do 18-tej otwarte
Byłam w zoo,ale autem z P,teraz to on mnie nie podrzuci bo pracuje
Kamcia,ponad 20000!Witam laski
Zauwazylyscie ze juz wystukalysmy ponad 2000 postów!!!!!![]()

Trzymamy kciuki,nic się nie martw.Będzie dobrzeDziewczynki mam cesarke 10 marca. Prosze trzymajcie za nas kciuki! Bardzo sie boje...![]()
Daj koniecznie znać jak poszło
Trzymaj sie kochana jesteśmy z TobąDziewczynki mam cesarke 10 marca. Prosze trzymajcie za nas kciuki! Bardzo sie boje...![]()