Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochane, nastawilyscie mnie bardzo pozytywnie![]()
Na pewno bedzie dobrze i tej wersji sie trzymam!
Didi dzieki za rade z szarym mydlem, moze gdzies tutaj dostane, a jak nie to moge przemywac ta rane mydlem dla maluszka np. bambino?
Wisienka w poniedzialek rodzilas, a w srode juz w domu?Niezle tempo!
Agusiek no ja pamietam jak opowiadalas jak sie meczylas... Wiec z dwojga zlego mam ten "komfort", ze ide i mnie kroja. Ale dziwnie miec tak zaplanowane...
MartaF zreszta Ty tez, tyle dni, a i tak cc.
No reki M to chyba nie puszcze
A powiedzcie mi czy daja dzidziusia na dluzsza chwile, czy tylko pokazuja i zabieraja? A pozniej na pooperacyjnej po jakim czasie przynosza dziecko i kiedy mozna je dostawic do piersi?
pozniej razem przewoza na sale poporodowa i mozna dac amciu...kurcze ale tak do konca nie pamietam
, bylam zmeczona, po konskiej dawce epiduralu i jeszcze nagazowalam sie na koniec
niedobra matka raz tylko pozwolila dzecku na duza slizgawke

a nie jak bylo na 5 lat

!(ze wzgledu na korki!!!!)
,ze ani w jedna ani w druga!
Super by bylo :-):-):-)Tabasia, kurcze ale mi dalas do myslenia...wydawalo mi sie ze dzidzius caly czas byl Nami...wyciagna go z brzuszka troszke oczyszcza, zwaza, zmierza (wszystko w tej samej sali) i dadza rodzicom, raczej Twoj m Go wezmie bo ty nie bedziesz miala sil heheh ja przynajmniej nie mialampozniej razem przewoza na sale poporodowa i mozna dac amciu...
No pewnie zalezy od szpitala, Agusiek rodzila tam gdzie i ja bedeagusiek,tabasia na mnie Szymek czekał na sali,zmierzyli,zważyli,pokazali i zabrali na sale do mojego K,ale podejrzewam też ze co szpital to inaczej![]()

Agusik tak jest,już nie wyrabiają tutaj na 5 lat.Moja kuzynka swojej 4 letniej córce musi roczny znowu wyrobicTo już 4 paszport
![]()

kurde, to dziwne, bo znajomi mieli jechać robić małej swojej ten biometryczny i pani im mówiła, że to na 5 lat![]()