Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kamcia..fajne takie spotkanka ..powiedz mi dokladnie gdzie to bo ja nie wiem gdzie jest ten kosciol..wiem tylko gdzie ten okragly na mervue
hmm..ja pisze sie na wtorkowe spotkanie..moj moze mnie podwiesc do supervalu..tam spotkalabym ie z kolezanka Mastuśka ..tylko musze wiedziec gdzie ten kosciolek jest i mozemy isc na takie spotkanko
Hej, mam pytanie: czy kazda mama ktora urodzi w Irlandi dostaje "za urodzenie" 1000e?? Jestem zdziwiona, moja kolezanka urodzila w ubieglym roku i dostala - tez ja to zaskoczylo (pozytywnie oczywiscie). Byloby milo, gdyby to byla prawda. :-)
Sim slyszalam to kiedys ale o ile wiem jest to 10e dla posiadaczy karty medycznej a oprocz tego jest child bennefit i dodatek "przed-szkolny" wysokosci 1000e rocznie przez 6 lat wyplacany co 3 miesiace po 250e. Moze Twoja kolezanka o tym mysli.
czesc Kamcia, a moze ja odwiedze ciebie albo twoja kolezanke, maz jest teraz w domu wiec mozemy podjechac, a troche mi na tym zalezy bo robilam porzadki i tych ciuszkow jest mnostwo no i zagracaja pokoj, a przybywa coraz to nowych wiec musze im zrobic miejsce, ewentualnie ja zapraszam do mnie na kawe nawet jak nie ma pogody, za tydzien wracam do pracy wiec pewnie pozniej nie bardzo bede miala czas, moj nr tel wyslalam ci na pryw.
pozdrawiam pa