gastone
potrojna mama
Heloo.Ja wyjatkowow dzis wczesnie na nogach od 7 rano.A wstaje o 11 wiec jestem zombi hihi
Jade do Maternity,sprawdzicjak siemaja moje dzidzie.No to narazie tyle....
Tichonek jak Radzio?
Pauletta Jesli chodzi o jedno i drugie to 6 tygodni minimum.Nie smigaj na szmacie z wczesnie bo mozesz sobie zaszkodzic.Ja tydzien poo wybralam sie na wycieczke piesza do miasta,a mmialam do niego ponad3 kilomery.Nie byl to dobry pomysl...Ajesli chodzi o ten teges odczekaj i sama zobaczysz kiedy mozesz.
Jade do Maternity,sprawdzicjak siemaja moje dzidzie.No to narazie tyle....
Tichonek jak Radzio?
Pauletta Jesli chodzi o jedno i drugie to 6 tygodni minimum.Nie smigaj na szmacie z wczesnie bo mozesz sobie zaszkodzic.Ja tydzien poo wybralam sie na wycieczke piesza do miasta,a mmialam do niego ponad3 kilomery.Nie byl to dobry pomysl...Ajesli chodzi o ten teges odczekaj i sama zobaczysz kiedy mozesz.
Ostatnia edycja:
Nad ranem przysnął na 15 minut:-(Ja zoombi,P też.Rano już paw zaliczony,o ile można to tak nazwać,sama ślina leci:-(Małemu już gorączka rośnie,na razie 37,4.P dzwonił do przychodni ale od 9 30 otwarta
Ja nie wiem co mam robić bo on chce pić i daję mu,jak Gastone pisała po troszeczkę,ale on nawet łyczek wody zwraca:-(Głodny jest bo już mi mówił.I tak wszystko wyhafta
To jak mu jakiekolwiek leki podać?Powiedzcie mi jak po angielsku jest jelitówka?...Ledwo na oczy widzę,ale musze się zebrać bo do lekarza trzeba będzie pojechać.Mam tylko nadzieję,że nas dziś przyjmą bo tam,kurna wiecznie 2 dni poślizgu