Crazy Girl
Fanka BB :)
Didi świetnie jej idzie.Super! Pamiętam jak moja jeszcze nie dawno tak sie troszke chwiała:-)
A mój m mnie zostawił i poszedł do pubu z kolegą.. A mi smutno i nie dlatego ze poszedł (bo przynajmniej nie patrzy krzywo na mnie jak na kompie siedze) tylko dlatego że ja nie mam z kim gdziekolwiek pójść.. No dobra z małą tylko....
A chciałoby się gdzies pójść.. kino, pub czy zakupy nawet ale bez dziecka.. Kurcze znowu narzekam...
A mój m mnie zostawił i poszedł do pubu z kolegą.. A mi smutno i nie dlatego ze poszedł (bo przynajmniej nie patrzy krzywo na mnie jak na kompie siedze) tylko dlatego że ja nie mam z kim gdziekolwiek pójść.. No dobra z małą tylko....
A chciałoby się gdzies pójść.. kino, pub czy zakupy nawet ale bez dziecka.. Kurcze znowu narzekam...

Mojego P dziś w nocy tak przegoniło,że pojechał do lekarza o przedłużenie chorobowego do piątku bo bez kibla ani rusz
W takim wypadki jesteśmy zmuszeni przełożyć imprezę urodzinową:-(Może i P się wykaraska do soboty,ale nie chcemy nikogo narażać na wirusa,a po drugie to trochę byłby perwer jakby do piąku w robocie się nie pokazał a w sobotę impreza w domu