Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lubiczanka mam tak samo jak zginac to razem albo wcale,zawsze jak lecimy samolotrem i sa turbulencje przewaznie jestem spokojna bo wiem ze jestesmy razem i razem pozostaniemy.Witam już prawie wieczornie...
Przepraszam za mnie,ale ja naprawdę tylko płakać mogę...Dziś J zabrał mnie dfo sklepu na zakupy-żebym przed tv nie siedziała i atmosfery grobowej nie stwarzała(ryk i płacz),ale nie mogę oderwać swoich myśli od wczorajszej katastrofy-dlatego też nie piszę-bo po co Wam nastroje psuć...Choć w związku z przepięknym słonkiem na dworze rozpaliliśmy i my grillka-i tak mnie ogarnął spokój,radość nieopisana,że moja najbliższa rodzinka jest w komplecie.I tak jak chyba Dytka(?)napisała wczoraj(a może Larcia?)jeżeli miałabym zginąć w jakiejkolwiek katastrofie to chciałabym aby razem ze mną była cała rodzina-bo gdybym była sama zostawiłabym J z 3ką dzieci,a ich samych osierociła,gdyby np.to oni lecieli w życiu nie przeżyłabym takiej tragedii((
Co do pary Prezydenckiej-pomyślcie sobie,że nie ważne gdzie są ich ciała-oni już na zawsze się połączyli i oby w lepszym świecie(taki promyczek pozytywu na koniec)
Ja nie pisałam tego ale jak najbardziej się pod tym pisze....Nawet mojemu S powiedziałam zaraz jak się dowiedzieliśmy ,ze tyle dobrze,ze przynajmniej zgineli razem i ja też bym tak chciała ...kiedys jak przyjdzie nasza pora....Aby jedno drugiego samego na tym świecie nie zostawiło...Witam już prawie wieczornie...
Przepraszam za mnie,ale ja naprawdę tylko płakać mogę...Dziś J zabrał mnie dfo sklepu na zakupy-żebym przed tv nie siedziała i atmosfery grobowej nie stwarzała(ryk i płacz),ale nie mogę oderwać swoich myśli od wczorajszej katastrofy-dlatego też nie piszę-bo po co Wam nastroje psuć...Choć w związku z przepięknym słonkiem na dworze rozpaliliśmy i my grillka-i tak mnie ogarnął spokój,radość nieopisana,że moja najbliższa rodzinka jest w komplecie.I tak jak chyba Dytka(?)napisała wczoraj(a może Larcia?)jeżeli miałabym zginąć w jakiejkolwiek katastrofie to chciałabym aby razem ze mną była cała rodzina-bo gdybym była sama zostawiłabym J z 3ką dzieci,a ich samych osierociła,gdyby np.to oni lecieli w życiu nie przeżyłabym takiej tragedii((
Co do pary Prezydenckiej-pomyślcie sobie,że nie ważne gdzie są ich ciała-oni już na zawsze się połączyli i oby w lepszym świecie(taki promyczek pozytywu na koniec)
Wszystkiego najlepszego....Życzę Ci aby się spełniły wszystkie najskrytsze marzenia
Trzymam mocno kciuki

O tym samym dzis myslalam i zgadzam sie ze zapomnieli o P.Prezydentowej.Mozesz wpadac z tym praniem, czekam na ciebie
Wiecie co tak ogladam ten kondukt zalobny z cialem prezydenta. I jedno mnie troszke zasmucilo - rozumiem prezydent, glowa panstwa ale gdzie w tym wszystkim miejsce dla Pierwszej Damy, zawsze stala u boku meza razem z nim poleciala do tego nieszczesnego Katynia i wszyscy o niej zapomnieli, zostawili, rozlaczyli ja z mezem.:--
-(Az sie poryczalam, ze zamiast w takiej chwili dopilnowac by oboje razem przybyli do Polski i by oboje byli pochowani razem z takimi samymi honorami to o tej biednej kobiecie zapomieli, pomineli i rozlaczyli z mezem na tej ostatniej ich wspolnej drodze zycia. Ja chyba bym powstala z grobu jesli by mnie tak potraktowano:-
-
-
wściekła/y:Strasznie mi z tym zle, nie moge tego pretrawic choc wiem ze ona byla tylko jego zona ale to nie znaczy ze nie zasluguje na honory jako Pierwsza Dama :-
baffled:
No wyrzucilam to z siebie...
.
../

czyżbym coś przeoczyła podczas mojej ostatniej choroby

Właśnie dziś zaczęłam z nim współpracę,bo zaczyna się w pierwszym dniu @,najlepiej 2-3 miesiące przed planowana ciążą.Przez ten czas wczytujesz mu testy owulacyjne i ono poznaje Twój organizm i jego cykl owulacyjny.Jest świetny bo nie mówi tylko tak jak pojedynczy test,że dziś jest owulacja a innego dnia nie ma,tylko pokazuje kilka dni przed,że zaczyna się cykl,więc można z nim próbować już klika dni wcześniej i można spróbować spłodzić dziewuszkę
Wiadomo,że będzie tak jak natura chce,ale spróbować nie zaszkodzi
Drogie to cholerstwo,ale Dyta była tak miła,że mi pożyczyła,ja tylko testy dokupiłam
U niej urządzonko to zdało egzamin na 6 z plusem
Pokazał jej:Teraz! I zdziałali Dominisia,jeszcze zanim S zdążył do pracy wyjść