Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ewelcia gratuluje ząbka :-)
Aania filmiki superi ja się piszę na domowego grilla tylko dajcie cynk gdzie i o której :-) frog służę transportem;-)
Wicie co właśnie oglądam relację z witania trumny z ciałem prezydenta na okęciu i powiem szczerze że wg mnie zrobili z tego uroczystość pogrzebową a przecież pogrzeb dopiero będziei mam lekki niesmak w związku z tym dużo lepiej zorganizowali to Rosjanie wg mnie skromnie w ciszy z najwyższymi honorami to nie mogli tego tak zrobić tutaj?? po co te przemówienia i pielgrzymki aby trumnę pomacać
ale to tylko moje odczucia
![]()

Zaraz Paweł przyjedzie z praniem ja nei mam zamiaru tego dźwigaćEwelcia trzeci zabek to cos - gratki dla synka:-)
Pauletta dziekuje za poropozycje transportu jesli tylko cosik sie zorganizuje to sie doczepie
Mozesz wpadac z tym praniem, czekam na ciebie
Wiecie co tak ogladam ten kondukt zalobny z cialem prezydenta. I jedno mnie troszke zasmucilo - rozumiem prezydent, glowa panstwa ale gdzie w tym wszystkim miejsce dla Pierwszej Damy, zawsze stala u boku meza razem z nim poleciala do tego nieszczesnego Katynia i wszyscy o niej zapomnieli, zostawili, rozlaczyli ja z mezem.:--
-(Az sie poryczalam, ze zamiast w takiej chwili dopilnowac by oboje razem przybyli do Polski i by oboje byli pochowani razem z takimi samymi honorami to o tej biednej kobiecie zapomieli, pomineli i rozlaczyli z mezem na tej ostatniej ich wspolnej drodze zycia. Ja chyba bym powstala z grobu jesli by mnie tak potraktowano:-
-
-
wściekła/y:Strasznie mi z tym zle, nie moge tego pretrawic choc wiem ze ona byla tylko jego zona ale to nie znaczy ze nie zasluguje na honory jako Pierwsza Dama :-
baffled:
No wyrzucilam to z siebie...

po prostu jeszcze nie zidentyfikowano jej ciała
masakra...Mialam pisac ale widze, ze juz Pauletta napisala... ;-) Jeszcze niestety nie zidentyfikowano jej ciala :-(Ewelcia trzeci zabek to cos - gratki dla synka:-)
Pauletta dziekuje za poropozycje transportu jesli tylko cosik sie zorganizuje to sie doczepie
Mozesz wpadac z tym praniem, czekam na ciebie
Wiecie co tak ogladam ten kondukt zalobny z cialem prezydenta. I jedno mnie troszke zasmucilo - rozumiem prezydent, glowa panstwa ale gdzie w tym wszystkim miejsce dla Pierwszej Damy, zawsze stala u boku meza razem z nim poleciala do tego nieszczesnego Katynia i wszyscy o niej zapomnieli, zostawili, rozlaczyli ja z mezem.:--
-(Az sie poryczalam, ze zamiast w takiej chwili dopilnowac by oboje razem przybyli do Polski i by oboje byli pochowani razem z takimi samymi honorami to o tej biednej kobiecie zapomieli, pomineli i rozlaczyli z mezem na tej ostatniej ich wspolnej drodze zycia. Ja chyba bym powstala z grobu jesli by mnie tak potraktowano:-
-
-
wściekła/y:Strasznie mi z tym zle, nie moge tego pretrawic choc wiem ze ona byla tylko jego zona ale to nie znaczy ze nie zasluguje na honory jako Pierwsza Dama :-
baffled:
No wyrzucilam to z siebie...
Dokładnie tak!Dopiero 24 ciała zidentyfikowano,resztę niestety nie,a wśród nich niestety Maria Kaczyńska.nawet komentator,opowiadając co się dzieje na lotnisku i w kondukcie żałobnym ulicami Warszawy mówił o tym.Ale mówiono też,że prawdopodobnie jednak pochowają ich razem,że się połączą,ale niestety nie mogli dziś:-(Zaraz Paweł przyjedzie z praniem ja nei mam zamiaru tego dźwigać
A co do Pierwszej Damy to nie tak jak myślisz to nie specjalnie ich rozłączylipo prostu jeszcze nie zidentyfikowano jej ciała
masakra...
To Moniadan napisała,że nie lubi latać nie w komplecie bo jak mają zginąć to albo wszyscy razem albo nikt.Podpisuję się pod tym...Choć to byłaby ogromna strata dla bliskich,wolałabym odejść z tego świata razem z mężem i dzieckiem,niż musieć przeżyć ich śmierć i zostać sama.To egoistyczne może,ale tak właśnie myślę.Zresztą i tak bym chyba tego nie przeżyła...:-(
spałam cała noc w ciuchach nie umyta, M nie chciał mnie budzic, zajął sie dziecmi, dobry mąz 
piekarnik połaczony z płytą i tez nie działa,m bo korki sie bezpieczniki sie popaliły
no ale wazne ze cos je, dzis zjadła dwa danonki tez ze zmakiem a na wieczor wypiła mleczko z kaszka i trzymajcie kciuki zeby nie zwróciła

w kosmetycznym koło papu nie ma