reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

No to jestem i ja:-)
\Myslalam zemnie szlag trafi dzis z tym moim netem:angry:
Logowalam sie chyba ze 2 razy i tyle...
Szym od 3 dni ajkis nerwowy,ciagle jeczy i [poplakuje....czesto chce na raczki i coraz wiecej wymusza,ja jzu nie mam sily do niego czasami.
Do tego nie chce jesc...jedyne co to mleko pije-dobre i tyle i serki ala wiejskie je te z Lidla z jogurtem naturalnym/
A dzis akurat jogurtu nie mialam tylko jakis tam dla dzieci , truskawkowo waniliowy i ten serek znim zmieszalam i nie chcial jesc:baffled:.
Musialam otworzyc drugi serek i dolalam do niego łaciatego;-)no i wszamal.
Wybredne to moje dziecie.
Nie bylismy wczoraj i dzis na dworku,ciagle mrzy,a Szym ma katar......
Mamy 4 zabka:-)

A my z Danielkiem już po godzinnym porannym spacerku-to nic,że mży-życie jest takie piękne,szkoda czasu na smutki i trzeba się cieszyć każdą chwilą!!!:)))-rachunek za prąd też mi nastroju nie zepsuje;P
chociaz Ty jedna masz dobry humor,ja to chyba w nerwice wpadne z tym moim TurboSzymomenem;-)

niestety foty są tylko z pierwszych 15tu minut w Lough gur w dniu pierwszym:(potem mój J zostawił aparat w bagażniku...A czy któraś przypadkiem nie pstryknęła foty mojemu Danielkowi na basenie???
ja jakies mam:tak:
Wyslij mi adres email na priva ok,bo za nim ja znajde to troche zejdzie....

czesc Dziewczyny. W koncu mam dziecko w domq :-D
Gratulejszyn!!!

Lady Zgaga,a Ty się nie boisz,że samoloty odwołują?Ponoć masz grać koncert w Berlinie!:-D:-D
:-D:-D:-D
witam serdecznie jestem nowa na tym forum bo wczesniej pisałam na lutówkach 2009 :) witam wiec i mam nadziej do was dołączyć :)
Witam!
a co tak pozno do nas dolaczylas?
Kojarze Cie z lutowek,kiedys tam zagladalam i nawet czasami posta trzasnelam,bo moj Szymko tez z lutego ale ja pisalam od poczatku na marcowkach ;-)

Anineczko,alez sie meczysz....napij sie kawy z cytryna,a noz widelec pomoze:tak:

reklama
ja humoru nie mam,jestem na silnych lekach przeciwbolowych:/ plecy mnie tak bolą ze ledwo chodze:((nie wiem jak jutro dam rade w pracy a i po tabletkach nie moge prowadzic:/ życ nie umierac:/

lubiczanka napewno większy rachunek od mojego nie był :/

maran-atha Witaj :-)
asienka_r to teraz nie rozstawaj się z aparatem;-) mi udało się uchwycić pierwsze raczki nieboraczki mojej małej!
sandrulińska nawet nie wiesz jak ja bardzo wiem jak ból może promieniować:baffled::sorry2::-)u mnie to było na porządku dziennym przez około pół roku....
Larcia to może być coś z zatokami.. Polecam SINUPRET i ja i moja bratowa przetestowałyśmy.. Można pożegnać się z katarem na długo:tak:;-)
anineczka współczuję bóli:-( i życzę oby już nie wracały:-) A filmik-super.. Ale sie usmiałam
dominika ważne że już jesteście razem!
lubiczanka "zlot czarownic" powiadasz.. Hmm zazdroszczę.. Ja bardzo chciałam mieć siostrę.. Z braćmi raczej się nie dogaduję.. No może teraz już byłoby inaczej bo jestem starsza ale wcześniej to tylko głupią gówniarą dla nich byłam..niestety:sorry2:
karolinanicola5 trzymam kciukasy za Ciebie;-)

A my dziś mieliśmy busy dzień..:-).. Nawet na zakupki wyskoczyliśmy. Kupiłam sobie troszke wełny:-) doniczki, wieszaki na kwiaty (jutro jade po sadzonki), grilla (już przetestowany) i wiele innych pierdół.. A i basen zaliczyłam jeszcze ale to było chyba za dużo bo w końcu krew z nosa mi poleciała i myślałam że do domu nie dojadę.. Jutro dzwonie po wyniki.. Ogólnie mile spędzony w trójkę dzionek:tak:;-)
A mieliśmy tez nieprzyjemne zdarzenie otóż podczas gdy moj m mierzył ciuchy mała bawiła się w przymierzalni obok i jak wychodziła to oparła rączkę o futrynę i zamykające się drzwi przycieły jej paluszka serdecznego i aż krew się pojawiła.. bidulko tak się spłakała że po chwili prawie spała mi na rękach..

MartaF Trzymaj się bidulko.

Ostatnia edycja:
ewcia 86 jakoś tak ciągle brak czasu... moja Ala podobnie jak Twój synek wymagajaca i bunt dwulatka już sie u niej zaczyna do tego dochodzą zęby, których mamy już bardzo dużo bo od października nie przestają jej wychodzić i już prawie 16 wyszło, teraz ostatnie trójki sie przebijają i zostaną nam już tylko piatki... czasem poczytuje fora, ale nie ma czasu by regularnie zaglądać...

Cos tu mały ruch pewnie oglądacie You can dance tak jak ja:) Zaraz zmykam spac jutro standardowo do pracy:/
Nie zazdroszcze wam migren i innych bóli:/ Nic przyjemnego. Marta używalas plastry przeciwbólowe na plecy mi zawsze pomagaja.
Martuś ta maśc od ciebie znacznie poprawila kondycje skóry Oliviera dzieki kochana:)
Dobrej nocki życze

Ja tak na szybko się zamelduje czeka na mnie cały kosz prasowania :baffled: dzisiaj tylko was kochane podczytywałam ale nie miaąłm rąk aby napisać :sorry2: mam nadzieję że od jutra to się troche zmieni bo mnie kochana Lady Zgaga ma poratować pewnym gadżecikiem :-)skarbie czekam na Ciebie jutro :tak:
Kamcia ja nie oglądam nie mam PL tv :sorry2: ale jutro z neta ściągnę :-)
Ewelcia Witamy w świecie dwulatków:tak: gratulujemy ząbka czyli powodu jęków i popłakiwań może na chwilę chociaż to ustanie ;-)
Anineczka no przez ten filmik to się grzankami zakrztusiłam :-D chyba chcesz mnie mieć na sumieniu :dry::-D
Andzulina ja jeszcze raz Ci dziękuję za pomoc:tak:
Wilwia
przypomnij mi że mam do Ciebie jutro zadzwonić :tak: bo zawsze zapominam :sorry2:
MartaF tulam mocno:tak:
Lubiczanka Ty tak chętnie nie rozdawaj fluidów bo jeszcze Tobie zabraknie :-D
A i witam nową foremkę :)
Ja dzisiaj mówię basem ale przynajmniej gardziołko już tak nie boli.Wołowinka na jutro na gulasz przyprawiona jeszcze tylko ogarnąć living room i poprasować i mogę iść spać :-) zmywanie zostawiam zmywarce czyli mężowi :-D Kolorowych snów dziewuszki:-)

Cos tu mały ruch pewnie oglądacie You can dance tak jak ja:) Zaraz zmykam spac jutro standardowo do pracy:/
Nie zazdroszcze wam migren i innych bóli:/ Nic przyjemnego. Marta używalas plastry przeciwbólowe na plecy mi zawsze pomagaja.
Martuś ta maśc od ciebie znacznie poprawila kondycje skóry Oliviera dzieki kochana:)
Dobrej nocki życze

tak Kamcia ta maśc jest świetna,tylko jak będziesz w PL to poproś lekarza o drugą bo tutaj nie bardzo chcą przepisywac:/ a co do mojego bólu to nie był to taki zwykły ból,to w miejscu gdzie mi sie wbijali jak podawali epidural:/ ledwo do lekarza doszłam,dał mi silne leki po ktorych w nocy krew mi z nosa leciała:/

miłego dnia laseczki:)

Witam z ogromniastym uśmiechem
Marta-414e-przebijesz?Kurde-idz do tego GP ,bo nie wydaje mi się,żeby to normalne było.Trzymaj się dzielnie-tulkam mocno
Ewelcia-oki...zaraz wyślę...Dzięx wielkie:*a swojemu turboSzymomenowi przestań zapodawać turbodopalacze;)))
Anineczko-suuuuuper...Bomba,rewelacja:))))Czy po obejrzeniu tego ktoś jeszcze nie miał humorku?
Pauletta-a rozdaję,bo jakieś póki co niewyczerpalne pokłady znalazłam:)))
LadyZgaga-Sama szkoliłaś tą grupkę?;)))
Witam nową mamusię:)))
Nocka-5razy wstawałam,ale nie narzekam,bo i tak nic to nie zmieni...a humorek wciąż dopisuje,zaraz dzieci wyszykuję do szkoły i lecę na mżawkowy spacerek z młodym:)))
Pomimo paskudnej chyba wszędzie pogody Wam wszystkim miłego dnia życzę i pogody-chociażby ducha:)))

lubiczanka ale jak to możliwe? sprawdzałaś daty?? bo to przyszedl wyrównawczy za ostatnie pół roku! gadaj z właścicielką bo to pewnie za jej remonty! spisałaś licznik jak sie wprowadzałaś?? ja mam dużo mniej bo 173e

reklama
Do góry