reklama

Mamy z Irlandii!!

Wczoraj postanowiłam zawstydzić swojego męża i posprzątałam graciarnię :-) no w końcu można normalnbie wejść to tego pokoju bo z reguły było to nie lada wyzwanie jak coś się chciało stamtąd wyciągnąć :sorry2::sorry2::sorry2: a m sprzątał i układał odkąd się wprowadziliśmy a tu już sie wyprowadzamy a nic tam nie zrobił:no::sorry2::sorry2: a mi to zajęło nie całą godzinkę:cool2:
:-D:-D:-Dmoj A.juz ze 3 razy sprzatal swoja i ja tam zmian nie widze:no:zawsze wszystko powyciaga na korytarz,przebiera,przeklada,nagle czyms sie zajmie na dluzej,zapomni sie i w efekcie wpycha wszystko z powrotem bo ja juz szalu dostaje ciagle zaczepiajac sie o graty w przedpokoju..:-DAz mi sie smiac chce jak to sobie przypominam.
Ja mu tam sprzatac nie bede,jeszcze czego:sorry2:Tym bardziej ze On by sie wcaaale nie zawstydzil tylko ucieszyl;-):tak:

reklama
Witam się z wami :-)

Antonio w przedszkolu,jeszcze tylko 3 dni i laba.Szkoda.Cały czas się zastanawiam kiedy i czy dac go na wakacje by chodził 2 dni w tygodniu do Montessori :dry:

właśnie dostałam kartę Axa Plus z ubezpieczalni i z nią mam zniżki w sklepach,fajno,fajno :cool2:

Pauletta super,że zawitał porządek w graciarni,to się M zdziwi :-D
A co z domkiem,zdecydowałaś się na jakiś?

czytałyście?:
WHO poważnie przesadziło ze świńską grypą - Najważniejsze informacje - Informacje - portal TVN24.pl - 25.06.2010

Anineczko-normalka...całe szczęście nie szczepiliśmy się:P A tę kartę przesłali Wam sami z sieboie czy może proponowali Wam?Ja też chcę;)))
Asieńko-a to wszystko jasne:)))A pranie dziś wstawione?
A my może jednak zostaniemy w tym domku?Wreszcie szanowni państwo landlordowie się nami zainteresowali-okno u dadzi zrobione...tylko chciałam aby zabrali łózko z pokoju dla Danielka,a oni,że nie mają gdzie i zebyśmy sobie do garażu wstawili-jak tam tez nie ma miejsca!!!grrr

Lubiczanko a nie da się rozkręcic łóżka i włożyc z materacem pod jakieś stojące łóżko?My mamy tak złożoną jedynkę (która czeka na Matta aż w końcu opuści swoje drewniane łóżeczko) i wraz z materacem kwitnie pod łóżkiem gościnnym na dole .
A kartę przysłali sami od siebie,może za dużo dyskontów nie ma,ale 10% upustu w Woodies,atlantic homecare,Halfords,zniżki na wakacje 10%,zniżki na hotele i do innych ,więcej na AXA

Anineczko-no muszę sprawdzić-zaraz ze śrubokrętem polecę;)a jak nie to z siekierką-i rozpalę w kominku;)))
Może do mnie też przysłali,na stary adres np.-Marta wróci z pracy to mi da znać:)))

Lubiczanko nie wiem na jakiej zasadzie przysyłają te karty,ale M mnie własnie uświadomił,że my płacimy pełne ubezpieczenie comprehersive i dodatkowo mamy ubezpieczone mienie.

ja tam za ta swinska wiedzialam od razu ze to sianie paniki w celach zarobkowych:dry::sorry2:
anineczko-a ile placicie tego ubezpieczenia,jesli moge wiedziec?My za rok musimy sie rozejrzec za inna firma..:dry:

aaaaa-no chybaże...My też mamy full insurance na samochód,ale mienia nie ubezpieczaliśmy:/Szkoda(nawet nie mamy czego )

No to może dostaniecie bo ja nie wiem czy oni tylko do tych co mienie ubezpieczają wysyłają.Byc może do wszystkich,nawet z third part.
A jak to nie masz co ubezpieczyc?Kamera,aparat,komputer,nawet wózek dla dziecka jak ukradną.?
Nam już sporo sprzętu ukradli i nic za to nie dostaliśmy,a axa nie żąda spisu majątku.:cool2:
Ubezpieczyliśmy mienie na 30 000 euro,a sprzętu mamy może na 1000-1500 euro.:-D

madbebe my płacimy sporo bo mam jeszcze L i jestem głównym kierowcą.wychodzi 167 euro co miesiąc przez 10 miesięcy ale w tym jest ubezpieczenie mienia.Choc to grosze bo za samo ubezpieczenie mienia łączną sumę mamy 160 euro na rok.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry