reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam laski
Ja dzis luzik na dworze spedziłam popołudnie aktywnie w piłke pograłam na placu zabaw troche i zaraz kłade Oliviera spac.
Obejrze jakis filmik i jade po mame na lotniisko:)
Miłęgo wieczorku

witam wieczorkiem
spoznione zyczonka wszystkim obchodzacym swoje pierwsze jaki te dalsze urodzinki

nie nadrabiam bo nie mam sil

Moniadan..noco TY u mnie cieplo juz ma dosyc i chce do Ie ..no ale byleby do srody i wracamy haha
przylatuje ze mna siostrzenica wiec przez prawie 3 tyg bede miala opiekunke dop dzieciakow..haha

Kamcia..Łukasz nie musi po mnie juz przyjezdzac na lotnisko... bede mloda to mi pomoze i chwilke na autobus poczekamy ..wiec luzik..co innego jakbym sama jednak wracala

jak tylko wroce musze zabracsie do nauki bo 12 lipca mam egzamin..i tu mam dylemat czy na pretest brac tego pl instruktora ale mysle ze raczej jakiegos irlandzkiego wezme...Larcia .powiedz mi jak nazywal sie ten Twoj co tak go chwalilas...juz nawet moj P powiedzial ze bedzie ze mna i z nim jezdzil abym wiedziala co on do mnie mowi ..hahah

buziaki laski i mielego wieczorki..ale za Wami sie stesknilam

Hej!!!
ALez w tej Polandii brzydka pogoda:eek::wściekła/y:
Mlody mi wyl pol dnia ze chce na dwor....a tu lipa bo pada!!!!
Od wczoraj ma katar do tego ciagle marudzi,gryzie wszytsko i w nocy slabo spal...
Mam nadzieje ze wyjdzie mu jakis zabek...ma na razie 5.....
Jutro wybieram sie do gina...wczoraj dentyste zaliczylyma,a w poniedzialek znow....

Nie mam czasu was nadrabiac,ale ciagle mysle o Was....

MArgaritta dzieki za linka do firmy kurierskiej,specjalnie sie wrocilam strone dalej jak zobaczylam ze taki temat na tapecie;-)

olivkaa - witamy na BB:-) ja mieszkam na D8, ale jezdzilam z Asia wszedzie jak dziewczyny organizowały spotkania głownie na Sandyford i tamte okolice,ale spotykaja sie tez w centrum wiec powodzenia. Ja teraz juz pracuje, wiec male szanse na spotkanie chyba ze bedzie w weekend,
troche was poczytałam ale dzis padam spalam tylko 4 godz :szok:wiec zaraz zmykam do łóżka:tak: a oto Asia przed snem, jeszcze tylko umyc zabki i do łóżeczka;-):-D

Załączniki

• Picture 266.jpg
    Picture 266.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 63
hehe wisienka Asienke to schrupac tylko;-) ale pyzunia słodka:-D

Ka.M'cia sorry,ze tak Cię zostawiłam z tym tematem kuriera i se poszlam:sorry2: co do płatnosci to oni ostatnio pobierają w Ire- bez względu czy dostarczaja czy zabierają. Mieli przeboje ze w PL nie chcieli im płacic za paczki:dry: a co do cen własnie to na stronie ich cennik jest kochana Middland Express - Przesyłki Irlandia Ja zwykle tą do 10kg się mieszczę,(25euro), chociaz ostatnio miałam tą do 15kg i zapłacilam 30 euro. Mam nadzieję,ze sobie dasz rade ;-) jak coś to pytaj.

ewelcia
ju łelkom :-D usciskaj Szymcia i ani mi się waz krzyknąc na niego :-p:-D:cool2:
i słonka Wam zycze. A w Ire cieplusio:-p

anineczko znalazłas moze przez przypadek moj pierwszy post? Coś tam szperałam sama,ale znalazlam juz te pozniejsze- jak z Julią28 o uplawach nei mogłyśmy się nagadać:eek::eek::confused::-D:-D

Tichonkowa a Ty tak bez zdania relacji se spac poszłaś?:confused: Czy suwaczek ma przekłamanie o pare dni :rolleyes2: mrauuu

:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Margaritta jak sobie poszłaś i tak czekałam to normalnie do mnie zadzwonili:-D
aż zaczęłam się zastanawiać z której to firmy bo obdzwoniłam chyba z 10 zanim dostałam linka...
no i sobie pogadałam z kolesiem, będę płacić w ie...
pewnie zamówię ich ponownie jak trzeba będzie wózio odesłać spowrotem:tak:
mam nadzieję że wszaystko będzie ok...
w sobotę odbiorą moją paczuszkę ,....:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry