Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
I to juz wsio. Jesli mozna to oczywiscie poprosze Anineczko o zrobienie z tego jednego posta,coby nie bylo,ze regulamin jawnie lamie:-)
Milej zabawy z dzieciaczkami! Al uwielbia takie paluszkowe zabawy..az piszczy z radosci!
Misia-dzięki wielkie...daniel uwielbia wierszyki z cyklu "bawimy się rąsiami"-aż cały chodzi Tichonek,Kasiuleczka-ja też tak miałam na początku-tzn.notatki na karteczce))szczerze powiem,że pomimo pracy nie jest rewelacyjnie z tym moim językiem-tzn.baaardzo dużo rozumiem,ale z mową niekoniecznie((Stwierdziłam,że jestem takim typem,który się nie nauczy jeśli nie zobaczy -tzw wzrokowiec...Powtórzę kilka razy i zapamiętuję:/ Anineczko-ach te wspomnienia...ja swoim dyieciaczkom prowadzę takie pamiętniki do 3go roku życia...
dzsiewczyny zna któraś jakiegoą dobrego kuriera?? bop musze wysłać na dniach wózek do pl a nie mogę nic znaleźć... jak są jakieś nr w necie i dzwonię to nieaktulane te numery i nikt nie odbiera.. albo wyjazdy co 2 tygodnie
margaritta a jak chcę żeby dostarczylki paczkę po godz 15 bo do 15 moja mama w pracy jest to mam to wpisać w uwagi??czy zadzwonic?? i czy wpisując większa wartość płacę drożej?? bo jak tak to wpiszę małą wartość
Ka.M'ciu ja nigdy wartości nie wpisywalam ale najlepiej zadzwonic- bardzo miła pani tam siedzi. A z ta godziną to własnie róznie u nich jednak jak zaznaczysz to powinni tak sobie ustawic rozwozenie przesyłek ,zeby było si. jednak czasem i to moze się nie udać.Dla spokoju swego - zadzwon, bo nie chciałabym zeby coś bylo nie tak pozniej;-)